Efter en hel sommar med hårt jobb,

Godmorgon, har precis suttit och funderat vad jag ska göra nu när jag inte jobbar något mer. Har precis bakat några sorters kakor och väntar på att jag och min pojkvän ska sätta oss och fika. men han sitter i traktorn och luftar strängarna på deras åkrar. deras höskörd vart förstörd så för att minska arbetet flyttar han ihop många små strängar till en stor, så i slutet av veckan körs allt till skogs. Sitter och lyssnar på en liten kille som heter justin bieber som faktiskt kan sjunga väldigt bra, och låtarna är faktiskt jävligt bra. kan han vara tolv kanske?

försöker verkligen få tag i ett jobb, både jag och min pojkvän så att vi ska kunna flytta någonstans tillsammans snart, pojkvännen har nog ett jobb om två veckor men jag vet inte vad jag ska göra. känns som att man stör alla övarallt ibland. snart tar jag körkort, förhoppningsvis klarar jag det och det vore ju inte helt fel med ett fast jobb heller. då skulle jag känna mig dö trygg. måste erkänna att det kommer vara skönt att vara ledig några dagar, men jag skulle hellre återgå till ett arbete efter helgernas slut.

Nästa vecka flyttar jag hem en vecka, mårten jagar älg hos hans pappa då och det känns konstigt att vara hemma hos hans familj när inte han är där. men då får jag lite tid att umgås med några av mina gamla vänner som jag inte träffat på väldigt länge pga att jag jobbat så förjävligt mycket i sommar. åh, känner att allt jag skriver handlar om jobb just nu.

har också tagit studenten sen vi hördes sist, vill så gärna göra om den dagen. fukost med klassen, alkohol, trappan, mer alkohol sen det roligaste av allt var att få åka flak. saknar den dagen så jävla mycket!




vi hörs, puss&hej.


RSS 2.0