tjarå!

hinner inte blogga mer idag, måste åka nu! bloggar igen på lördag kväll! :)

pusspåalla, hoppas ni har kul ikväll!

hej igen!

hej igen, jag har inte kunnat blogga på några dagar för att jag inte haft någon dator. men nu är den på hemma plan igen och funkar som den ska!

senare idag ungefär vid 3 så ska jag, lillebror och mammsen åka in till stan. vi ska först på shell och tanka bilen sen ska jag lämna en skiva hos pson i brunflo sen blire barnens hus, jula och kanske systemet tror jag mamma sa. när vi äntligen är klar med det så ska vi åka ut på frösön och hämta pappsen på jobbet, för vi ska tillbringa några dagar upp i vår stuga. men storebror följer inte med. jag som jätte gärna hade velat stanna kvar i stan ikväll, men det sket sig. men nu ska jag gå ner och hjälpa lillbror med hans dator, vi hörs om en liten, liten stund :)

fint väder

vaknade vid 12, klev upp och åt lite frukost och tog mig en dusch, så underbart skönt att höra fåglarna kvittra genom fönstret när man står och duschar. snart hade jag faktiskt tänkt ta mig en promenad upp till sofia och kolla hur det går med hennes rum, de ska tapetseras om och köpas nya grejer! det kommer bli super snyggt som hon förklarade det, för mig. och vetni, jag har fått tjuvkikat på hennes tapeter och dom är verkligen skit snygga! haha. det kommer bild på bloggen om några dagar där man ser hennes nya fina rum! och det är helt otroligt vad varmt det är ute nu alltså, 31,7 grader mot våran altan vägg. men nu är det dags att smyga iväg, vi hörs senare!


körfältet

snart är det dags att åka hem, har varit med rasmus typ hela kvällen på körfältet. för han bor här helt ensam i en söt liten lägenhet. vi har lirade lite basket och spelat nfs most wanted, och självklart så spöade jag honom. haha! men nu snart kommer min skjuts tillbaka till brunflo, och därifrån tar jag moppen hem som står hos caroline. vi hörs om nog om en liten stund! och bilderna på håret och kläderna lägger jag upp imorgon! puss

fräscht!

biologin på morgonen idag var rätt så svår, men det gick faktiskt bra tror jag. när jag hade slutat klockan 11 gick jag bort och klippte mig på john bauer, och håret vart verkligen super! anna var verkligen jätte duktig och det var alla andra där också. när dom var klar med mitt hår drog jag ner på stan, träffade några polare, stack in på bikbok och handlade lite saker och tog bussen till torvalla, hem till rickard och det var jätte roligt att vara med honom! pusspåsara också, du är jätte söt! tog bussen hem klockan 22.10 från stan, rickard gjorde mig sällskap eftersom han skulle hem till klövsjö så det vart värsta passande. mysig kväll! godnatt allihop! puss

det kommer bild på håret och kläderna imorgon!

klippklipp

imorgon har jag biologi A på morgonen 8.15 för den som ville veta, otroligt jobbig kurs alltså! efter det ska jag ta mig en promenad iväg till john bauer, för en av linns vänner ska klippa mig. det kommer bli super roligt! efter det ska jag träffa rickard en sväng och han ska följa med mig och köpa en otroligt söt tröja på bikbok! ni får kanske se en bild imorgon, fast bara kanske beror på om jag har tillgång till kamera och dator förståss! sen ska nog jag och rickard åka hem till honom en sväng och när klockan börjar närma sig tio tar vi samma buss hem han och jag, fast jag hoppar av i tandsbyn såklart och han åker vidare väldigt långt, enda till klövsjö. hoppas du har en bra helg där hemma! men nu är det dags att sova tror jag, vi hörs någonting imorgon! puss




kolla bilden min mamma gjorde på mig, bilden är från då jag var på bal förra året!

fotostudio

jag och rasmus fotade i fotostudio. jag tycker att han passar bra framför kameran. tycker inte ni det? imorse var jag och många fler på joakim öwres föreläsning om hans tragiska snowboard olycka. och jag är otroligt imponerad över vilka framsteg han har gjort med året! besök hans hemsida här!

 

paj dator, igen..

kom ju hem från gäddede i måndags morse, åkte med bussen tio i sex därifrån och var gramme i östersund hanv tio. och natten från söndag till måndag sov jag inte en enda minut, inte ens på bussen så när måndagskvällen började närma sig så orkade jag inte hålla mig vaken, så det var bara att lägga sig och sova. min dator gick även sönder också, vilket jag tycker är otroligt tråkigt, jag älskar verkligen den! och när jag går in i mitt rum nu känns det bara som ett vanligt tråkigt rum, som att gå in i en liten skrubb, hur kul är det liksom? men jag hoppas på att min dator är fixad inom kort så att jag kan sätta igång och blogga mer för det har varit klent dom senaste dagarna. var på john bauer igår och fixade lite med håret, och gissa om dom är duktiga! jag blir så imponerad, man kunde ju inte tro att dom gick första året iaf! på tisdag är det dags igen, fräscht!

idag var vi på studiebesök i sundsvall också, vi besökte sundsvalls tidning, svt och ett ställe till, tror det hette sidelake studio eller något liknande. det var iaf toppen roligt idag. och imorgon är det temadag, börjar med föreläsning i aulan klockan 8.15, tidigt! men som sagt, eftersom jag inte har en dator tillgänglig ofta så blir det inte många inlägg om dagen, men sluta inte läsa för det, det kommer vettni :) vi hörs.

Och föresten, spana in linns och emmas bloggar!


Ullavillekulla, Frostvikens stjärna.



Ulla Jonsson är ett välkänt ansikte i Frostviken, i Gäddede alltså. Hon är turistansvarig på Frostviksfjäll, skribent av nyhetsbrevet Frostviksbladet, deltidsbrandman och blivande räddningsledare, bingoutropare. + att hon driver en egen liten gullig loppis. visst är hon dunder häftig? Jag blir iallafall mycket imponerad av henne, hon är en riktig stjärna. På hennes bloggen får man veta lite smått och gott om vad som händer i hennes omgivning. (klicka på bilden ovan för att komma till hennes blogg) Hennes söner Elias och Manne är vädligt speciella. Visst, jag känner väl inte Manne så bra, nästan ingenting alls faktiskt men Elias känner jag väldigt väl, han är en jätte mysig kille. Även fast Elias är 93:a så märks det nästan inte alls på honom, men det blir väl så när han mest bara umgås med hans "storebror" Markus som är 89:a. Elias och Manne borde älska att ha Ulla som deras mamma, hon är ju alltid så himla go och snäll! Och ibland när jag har mina deppiga perioder och inte vill prata med någon som finns i min vardag varje dag så är Elias perfekt, han är alltid lika gullig och pratar med mig en stund. Och på något sätt så får han alltid mig på bättre humör. Han är verkligen speciell, på ett bra sätt! Jag och min mormor smög förbi uppe hos Ulla på hennes lilla loppis och kikade runt lite idag. Hon är ju alltid lika go och glad så vi stod och pratade en liten stund. Undra om jag ska höra med elias om han vill hitta på något senare, om han inte ska hitta på något annat förståss!

Gäddede!

snart ska jag sätta mig i bilen för en 3 timmars lång bilresa till Gäddede, och det är så värt det. vi kommer nog stanna en sväng i strömsund också, kika lite på dollarstore och fika någonstans. men jag har ju inget internet uppe hos mormor så jag kommer inte kunna blogga någonting fören jag kommer hem på måndag kväll. så tills dess är det rätt tyst på min blogg. men vi hörs då. ha ett fortsatt bra lov. pusshej!


lekparken med lillebror

eftersom jag åker till gäddede imorgon så tänkte jag att jag skulle umgås lite med min lillebror
eftersom jag inte kommer hem förän så måndag. vi cyklade till lekparken och gungade lite först,
sen skulle min lilla älskling lära mig några trick på hans bmx. och jadu, jag vet inte vad jag ska
säga om det, men det var i varje fall riktigt roligt. undra vad jag ska hitta på ikväll, blir nog
brunflo en sväng, men vi får se. pusssålänge


 

jag älskar att se dig glad
 

lite utav det pojkar bör veta när det gäller tjejer.

- tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något.
- tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "detsamma".
- tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men tänk på vad som sagts till henne.
- skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
- använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.
- tycker du om henne så ska du påminna henne det ofta.
- påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.

Brunflokväll!

klev upp rätt sent idag, mattias sjögren ringde och väckte mig. dom ville att jag skulle komma in till brunflo och fota dom när de hoppade med deras cyklar. och visst, jag hade inget annat planerat så jag drog dit vid sju tiden. fick till några feta bilder och några roliga. träffade även anton borg och hans flickvän sara på briggen, sen drog jag alexander widegren och mattias sjögren till shell, där träffade vi thomas green och pontus eriksson, dom körde epa. sen kom stefan dahlsten och fredrik blomberg förbi också!



Bring it on.


jag älskar verkligen bring it on filmerna, shit alltså.
tror jag har sett denna film över 30 gånger nu, och jag är fortfarande
inte less på den, gud den är underbar! klart nummer 1!





HEEEETAST!

snart dags, igen..

om ett tag är det dags att operera min mun ännu en gång, sist så tog jag bort en tand som låg i min gom. och visst gick det bra, men det är värre den här gången. för nu ska jag först dra ut den lille mjölktanden jag har kvar, och sedan borra in en titanskruv, en protes tand. det går till såhär:


1.  En liten titanskruv fästs i mitt käkben. Titan är en metall som snabbt växer ihop med benvävnaden och bildar något som kan liknas vid nya, stabila tandrötter. Titan är den enda metall som kroppen accepterar och har dokumenterat suverän förmåga att läka ihop med benvävnad.

2.  En distans är en keramik- eller titankomponent som säkerställer en säker passform mellan tandimplantatet och kronan.

3. Så snart som implantatet och distansen är på plats, fäster din tandläkare kronan, bron eller protesen.


1            2             3


 
färdigt resultat

12 april.

- ibland måste man vara egoistisk, även om det är en stor sak som står på spel.

Steeekväder i Bydalen!

halloj!

imorse ungefär klockan åtta kom mamma in och väckte mig, vi skulle ju som sagt åka iväg på en härlig skidtur i bydalen. trött som jag är på morgon var det svårt att ta sig upp, men jag lyckades tillslut! utan min mp3 skulle jag nog inte klara av att åka bil så länge. men väl framme träffade jag fredrik, adde och håkan. så vi åkte tillsammans en stund. jag och jens mötte kevin i backen också, söt han är lillebror! när vi åkt en stund satt vi oss på kanten av backen där mammsen, pappi och momma satt och solade. och tro det eller ej, men jag solade också + att jag är röd om kinderna nu! hihii. det händer nästan aldrig! kuul!

och nu kom min kompis sofia hit, och vi två ska kolla på mean girls. hihi pusspåoss



jag satt och stekte i backen, och oj va skönt det var.

fjällen imorgon!

hej allihopa!

min dator är fortfarande inte frisk, den funkar inte riktigt som den ska. haha och för tillfället så har jag två operativsystem på min dator. och det är ju lite annorlunda. men snart kommer pson hem från Göteborg och fixar den, det kommer bli bra! körde en volvo idag för första gången i mitt liv, och det gick faktiskt rätt bra. lätt att backa med faktiskt! men gillar ändå inte volvo, för den som ville veta. imorgon övningskör jag nog upp till bydalen, för vi ska åka slalom där då och sola, så det kommer att bli underbart! kanske tar någon stek bild där ifrån, fårse hur det blir! hoppas inga ben bryts! vi hörs imorgon, kanske innan jag åker!



09 april.

idag var jag och tobias på stan en sväng, superkul! vi gick runt på nästan alla affärer tror jag, förutom någon enstaka. sen åt vi glass och jag hittade jätte mycket fina kläder jag ville ha, men jag tror aldrig att jag skulle passa i dom, haha. köpte ett par örhängen på h&m iaf, turkosa var dom & jätte söta! alldeles strax ska jag ta bussen till brunflo, för jag och pson ska försöka fixa min dator, önska oss lycka till!

och om jag inte bloggar senare ikväll, så fick vi inte till den. okej?!


superkul!

klicka här för att spela ett roligt spel :)

21.00 på tisdagar, värt att se

på tisdagar klockan 21.00 och 45 minuter framåt är nog dom enda minutrarna på hela veckan jag kollar på våran tv. just då älskar jag att ha en tv. och för den som inte visste det så är det andra avenyn serien som går då och nu har jag sett ännu ett avsnitt, och gud va underbart bra det är! jag tycker att det är den bästa serien som går på tvn, faktiskt! jag har nog aldrig varit speciellt intresserad av vänner och såna serier precis, fast skrubs funkar att kolla på faktiskt! men nu slog jag över till canal+ hits sport WE där det nu är en film som heter The invasion och den handlar om en psykiatriker som inser att det rör sig om en utomjordisk invasion och förstår snart att hela mänsklighetens framtid står på spel. visst den låter spännande, men jag fördriver bara tiden tills tobias ringer. för det fanns inget annat roligt att titta på.

imorgon har jag dom sista lektionerna innan vårt påsklov startar, gud va skönt det kommer att bli att få slappna av ett par dagar. vem vet vad som händer, förhoppningsvis så blir det ett roligt lov. snart kommer pappsen hem också, tror jag är vaken då iaf. annars så får ni sova så gott. godnatt.

kanoners!

Idag, påväg hem från bussen smög jag in på sovrumsgalleriet för att fråga lite saker om reklamen jag ska göra. modellen är klar också, det vart en snygg blondin, super! snyggsofia heter hon, för den som ville veta! alldeles strax ska jag sätta mig och fortsätta skissa lite, så man ser på ett ungefär hur reklamen kommer att se ut, har ni tur så kanske jag tar ett kort, och visar er. men vi får se! men som det ser ut nu så verkar allt kanon, det ser verkligen ljust ut! men när jag var klar inne på sovrumsgalleri:t så mötte min söta lillebror upp mig alldeles utanför, så vi gick hem tillsammans! när det var bussbyte för mig i brunflo idag så mötte jag marielle och lina utanför sibylla, sköningarna hade färg glada byxor! marielle hade gula jeans och lina hade turkosa jeans, så himla söta var dom! och för den som ville veta så kommer min pappa hem från huvudstaden idag, äntligen pappa!

näe nu ska jag ta mig en dusch faktiskt, sen ska jag nog skissa vidare och efter det ska jag nog avsluta min svenska uppgift, alldeles strax klar med den faktiskt, hihi det är underbart!




liten lillebror, och pappsen!

barbie-bubbla

den här bilen är nummer 1 på min önskelista.


träning, idag igen!

alldeles strax ska jag möta upp sara och vi ska iväg på fristilen och träna, gud va skönt! har iaf en liten extra lektion med en annan klass på wargen nu, behövde ta igen lite i multimedia så jag fick vara med för att dom skulle hålla på med webbdesign, och det är just vad jag gör nu. så det passade perfekt! senare blir det lunch och ett besök uppe på fyrvalla! när klockan blir 13.45 sätter jag mig på 110:an till brunflo om någon har lust att åka med, haha. byter buss och när jag väl är framme i tandsbyn måste jag gå förbi sovrumsgalleriet för att fråga lite om min reklam jag ska göra. vi hörs senare! :)


Bodystep pass på fristilen!

alldeles strax ska jag möta upp sara vid fristilen, vi har bokat platser på ett bodystep
pass tillsammans. alltid lika skönt att träna. plus att jag drog några kilometer
på längdskidor på idrotten imorse. så otroligt skönt! ni får veta senare när jag
är hemma hur det gick, för det här kommer bli otroligt roligt! :)



photoshop övning!

snart, om bara några minuter slutar jag min multimedia, och kolla vad jag har fått
till på lektionen idag, otroligt roligt när man verkligen får till det som man vill att det
ska vara. den kunde ju ha varit bättre. men faktiskt så tycket jag att mitt första försök
idag vart lyckat. nu har jag bara min hemsida kvar att kirra, och den ska jag fixa på
anders webdesign lektion imorgon, nere på wargen. hoppas det kommer att gå bra!



varmt ute!

tog cykeln upp till sofia för en stund sedan, hon berättade att hon köpt 3 par
nya skor så jag var tvungen att sticka upp och spana in dom. och guuud, alla
var as snygga! men nu ska vi gå ner och äta paj, och sen kolla på alla bring
it on filmerna, men vi hörs senare!

jag och cykeln


sötsofia med nyskor, men man ser inte skorna! haha.

JAAAAAAAAAAAA!

MITT REKORD!


dagens lista!

ALLMÄNT
Namn: Sandra
Piercingar: ja
Tatueringar: Nej, inte än
Längd: 170cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: brun/svart
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tycker andra att du är attraktiv: Ja, det finns alltid någon
Vilket shampoo använder du: Olika.
Vilken parfym använder du: britney sperars - fantasy
Vad är du rädd för: Mörker
Gillar du att tvätta: Nja, ibland.
Gillar du Berg-och-Dalbana: JAAA för fan!

SENASTE
Film du hyrde: Det var så länge sen, minns inte
Film du köpte: Minns inte det heller
Låten du lyssnade på: John ME - love is my drug
Låten du hade på hjärnan: John ME - love is my drug
Låten du laddade ner: John ME - love is my drug
Personen du ringde: tobias
TV program du tittade på: andra avenyn
Personen du tänkte på: :o

FAVORIT
Mat: vet inte?
Låt: Många, kan inte välja.
Sak att göra: Umgås med underbara människor, träna
Sport: hockey!!
Dryck: fanta
Kläder: mina egna
Film: bring it on
Bil: audi

ANTAL
Gånger du varit kär: Några gånger...
Gånger ditt hjärta brustit: Många...
Hjärtan brustit på grund av dej: How should I know?!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Oj, vet inte 
Ärr du har på kroppen: 1 stort, massor med små

SENASTE
Bok du läste: vet inte
Personen du fick mail av: nicklas
Personen du fick brev av: Ingen aning!
Personen du fick sms av: rickard
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ja, bara vi så var det väldigt länge sen

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: jobbig morgon, skoldag, träning och bakat
Var det kul: att de var
Hur tidigt stiger du upp: halv 5 imorse...
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: vänta på pappa
Är du seriös: händer väl
Vad är du allergisk mot: vet inte
Var har du ont: ingenting
Använder du hårspray: Oftast
Kan du stå på händer: Ja
Favorit serie: andra avenyn

ÖVRIGT
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: Nja, funkar
Är du glad nu: Nej, men inte arg eller ledsen heller
Var du glad igår: Ja, ganska
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: allt..
Kan du sjunga: Absolut inte
Mer värt än guld: Äkta vänskap, familj
Spaghetti eller makaroner: båda
Ett land jag helst vill besöka: grekland
Ska bli skoj: åka till svenstavik
Ska inte bli skoj: jag vet inte
Sparar till: körkort
Pålägg som gäller: OST FÖR FAN!
Dagens dryck: juice

kul fredag kväll!

har nyss bakat paj åt mig, och resten utav min familj. pappsen kommer ju
hem snart. åh vad jag har saknat honom. här är bilder på de två pajer
jag gjorde, ena är hallon, andra är blåbär. plus att ni får en bild på vårt kök, haha!
snart ska jag hänga tvätt, sen blir det till att göra klart hela svenska uppgifen!
vi hörs senare.


trötttjej.

jag är jätte trött nu, sitter på vår svenska lektion.och jag är nästan klar med uppgiften vi fick igår. skönt, och den ska vi tydligen hålla på med hela terminen ut. snacka om att jag är glad. 100% närvaro i skolan också, jag är så nöjd. allt går så bra! ska iväg och träna om några minuter, underbaart! + att pappsen kommer hem ikväll, jag har saknat han! :)

ja, godmorgon

ja alltså jag vet inte vad jag ska säga. jag har varit vaken nu sedan kvart i fem
och klockan är snart sex. jag brukar nog vara den morgontröttaste personen här
hemma, fattar inte vad det är för fel på mig idag! guud, tur jag ska kliva upp nu,
alarmet ringer om 1 minut. och bussen går klockan 7.
hoppas ni andra har sovit gott iaf, vi hörs senare

Dagens schema
- Biologi
- retorik
- svenska
- träning

godmorgon torsdag.

sitter uppe på mediahuset just nu, vi har graf och vi har fått en ny uppgift idag, vi ska göra en cd-skiva med fodral och skivtryck. sov typ nio timmar inatt faktiskt, men ändå är jag sjukt trött, tur att det snart är helg. gud va jag tänker sova mycket då. men iaf så slutar grafen vid kvart över 11, så då tror jag att jag antingen äter lunch med marielle, eller så promenerar jag upp på fordon och hälsar på vännerna där, för jag har rätt så lång håltimme fram till halv 3.  men när jag kommer hem idag så ska jag först sätta mig och skriva:
- informerande tal
- argumenterande tal
- krönika
- besöka sovrumsgalleriet för min reklam.
- designa min cd produkt.

 vi hörs senare, hej sålänge!

fösta delen avklarad

första delen i nationella provet i svenska B avklarad,  7 stycken A4, med text på båda sidorna. det gick faktiskt otroligt bra. nu sitter jag uppe på fordon, hade tänk försöka träffa min storebror en sväng, men vi får se hur det blir med den saken. sitter iaf breve tobias och sofia i datasalen nu, fast nu gick sofia. vi hörs senare.

RSS 2.0