steekväder, just idag

hej allihopa!

Igår umgicks jag med Sofia och hennes nya pojkvän Bror. de kom på besök hemma hos mig, vi hade rätt roligt nere på mitt nya rum faktiskt. och för den som ville veta så älskar jag mitt nya rum i källaren, brorsan flyttade ju hemifrån förra helgen så nu var det bara för mig att flytta två våningar ner. underbart. senare på kvällen gick vi tillsammans upp till sofia som för övrigt bara bor två hundra meter bortanför mig och hade trevligt. sen for jag iväg in till stan med stefan och pullarn det var skoj.

i morse, ungefär vid halv ett så väcktes jag utav ett samtal. jag brukar ha otroligt svårt att ta mig upp ur sängen men jag vart så arg över det jag hörde så att jag var bara tvungen att kliva upp, det kändes så himla värdelöst att ligga kvar i sängen. gick upp och satt igång en tvättmaskin istället, satt mig vid tv:n och käkade frukost. klädde mig i sommar kläder och cyklade upp till sofia. men hon och bror var nere på fotbollsplanen här i tandsbyn och solade hörde jag, så jag drog också dit och steekte.

undra vad kvällen bjuder på, hoppas på att det blir roligt!



bilder från gårdagen.

Jag och Kajsa, sofias granne Jag pullarN (mattias) Sofia, fast här är hon på busstorget.
Stefan dahlsten bilen stod i Tandsbyn

tråkig min blogg är, måste börja blogga mer.

Hejsan! min dag började med att jag försov mig vilket har hänt några dagar irad nu men när jag väl kommit upp och kollat ut så såg jag ju att det var värsta fina vädret, så jag bestämde mig för att jag skulle ha på mig mina nya byxor idag. köpte dom på h&m igår, dom var rätt nice.

en annan sak är ju att man ibland bara inte förstår sig på vissa personer och speciellt inte nu när den personen är en kille. alltså, man vet ju inte hur man ska bete sig.men just nu sitter jag ivarjefall och häckar framför photoshop, jag känner inte att det finns något bättre att göra just nu. var på stan idag och köpte lite saker åt mammsen tills på söndag, för den som inte visste så är det ju mors dag och man måste ju fira sin mamma liksom så det vart blommor och chocklad. kanska orginellt men hon blir nog glad!
ikväll hoppas jag på att min bästa vän sofia inte har några speciella planer, för jag vill att hon ska följa med till marievillage och hitta på något men vi får se hur det blir.

bloggar nog om kvällen senare, så håll utkik!
puss så länge.




jag & min bästa vän

tröttsandra91

hejsan!
Eftersom jag satt uppe och pratade i telefon så länge igår så gick jag och la mig så sent så jag är väldigt trött idag, känner mig rätt sliten faktiskt. hade rätt svårt att ta mig upp och jag var otroligt lätt irriterad. ett smart val är nog att avstå ifrån all typ av övningskörning när man är trött, speciellt när folk har synpunkter på hur man kör och när det är tanter som gett sig ut i trafiken som kör 60, där det är 80km/h. skulle inte dom kunna vänta en halvtimma med att åka iväg dit dom ska? så vi som har det lite stressigt får komma fram i tid. när jag kommer hem senare i eftermiddag hade jag först tänkt vila en stund, sen ta mig en promenad. och kanske ringer jag en väldigt speciell person.

i onsdags, klockan kvart i 7 på morgonen så hände det en olycka i solberg, nere i brunflo. min vän stefan körde åt helvete med bilen. helt otroligt att han klarade sig, han måste verkligen ha haft ängla vakt med tanke på hur allvarlig olyckan va. det springer helt plötsligt ut två rådjur på vägen, han kör åt sidan men kör ändå på ena, sladdar ner i diket och vålta upp i några träd. och när man såg bilen efteråt så finns det ingen chans att han som satt i den bilen överlevde, men det gjorde han tydligen det enda som hände honom var ett sår på ryggen, lite knäckt näsa och näsblod. att klara sig, efter en sån olycka det är ju helt otroligt. 



underbara, du!


tillbaka från min blogg paus.

hej allihopa!

jag har haft en liten blogg paus nu på senaste tiden, har inte orkat med det. men jag hade tänkt försöka börja blogga lika ofta igen. eftersom jag tycker att det är roligt. men min dator är fortfarande trasig och jag kommer inte kunna blogga från hemmaplan så jag får försöka vid varje tillfälle på skolan.
snart flyttar storebrorsan hemifrån också om 2-4 veckor, till en tvåa i torvalla med hans flickvän linda, och som jag har sagt så får ju dom barn snart hon är i sjunde månaden nu, myspys. och vissa saker får mig att må jätte bra just nu, och en sak är att jag får storebrors rum i källaren snart, uuuuunderbart!
jag kanske skriver sen, kan inte lova något.

en annan sak som är underbart är du!


grafisk kommunikation

graf har nog blivit mitt favoritämne i skolan, när man får skapa sina egna produkter. igår och idag har jag suttit och designat min techno skiva, och ni får höra sen vad jag ska göra med men skivan.

här är själva skivan och framsidan bara



själva skivan



Här är framsidan

fristilen med marielle.

Hej allihopa, jag har tyvärr inte kunnat blogga någonting på några dagar nu eftersom min dator har gått sönder, och jag vet inte när jag får tillfälle att laga den, men väldigt snart hoppas jag. Tills dess får jag blogga när jag är på skolan, eller när jag får låna mammsens dator. men iaf, igår var jag och marielle på fristilen och tränade mellan 2 och halv 4. vi började med 20 minuter på springband. på något vis är nog det min favorit, haha. senare övergick vi till styrketräning, snart kommer marielle vara lika stark som jag ;) Det är alltid lika skönt att träna, och man mår så otroligt bra efteråt. och vet ni, jag har inte varit förkyld eller något sånt liknande på jätte, jätte länge nu, och jag fick det förklarat för mig att det mest troligt var för att jag tränade så ofta. så det är ju bara bra tycker jag! Halv 4 kom pappa och hämtade mig utanför fristilen och vi for upp på fyrvalla och hämtade min storebror. vi skulle ivag och köpa skor! sommarskor åt mig och åt pappa, studentskor åt brorsan och lillebror fick DC skor, snacka om att han var nöjd iaf. jag också, för den delen!

här kommer några bilder från fristilen.




Jag, ute i pass salen


Jag & marielle tog några rundor i magtränarsaken


Marielle är fokuserad på träningen ;)

RSS 2.0