Gäddede till helgen!

Hej allesammans, min dator är fortfarande trasig.. tråkigt nog. men jag tänkte att jag skulle blogga lite nu när jag hade lite tid över innan skolan börjar. iaf så åker jag och min älskling till gäddede över helgen, det ska bli så mysigt. har har ju bara varit där en gång tidigare, och man kan knappt räkna det som en gång ens. haha. igår fick jag ett nytt databord av mammi & pappi, det passade in så bra med resten av möblerna på mitt rum!

Flygfoto över gäddede.



bordet jag fick av mammi & pappi <3


det blir inget bloggande på några dagar nu..


trötttjej, vad ska man hitta på idag?


godmorgon!

idag har jag varit duktig och hjälpt mamma att städa lite, har också städat mitt rum. pappa for nyss också, hoppas han skjuter någon älg den här veckan framöver :D ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig lite. kanske visar en bild senare, hihi. tror att jag måste gå nu..


h&m shop online




svart polotröja 199:-
vit blus 199:-
armband 59:50
skor 399:-
örhängen 29:50:-


september


har rätt mycket att göra på min fritid just nu, och jag har mycket att göra i skolan som ska vara klart inom en viss tid. så jag känner att bloggen kommer lite i skuggan. men, jag slutar inte blogga för det. den blir bara lite mer sällan uppdaterad en period framöver när vissa saker lugnat ner sig. och jag har ju en pojkvän nu också, som jag lägger ner mycket tid på, och det är viktigare än bloggen liksom ;) menmen, imorgon är det den 19 september och då är det precis två månader kvar tills jag fyller 18! ser det som en lite större grej än alla andra tror jag, eftersom jag fått vänta många fler månader än många, många andra som jag känner. älskling sköt ännu en älg igår också, och imorgon drar pappsen iväg på älgjakt, hoppas det går jätte bra för honom. jag tycker att det är hans tur att få skjuta lite nu faktiskt! nu ska jag kika igenom h&ms hemsida efter prylar jag önskar mig, men lär ju inte få något av det när jag fyller år ändå, har ingen aning vad jag får. haha. men jag kan ju alltid göra det för skojs skull :)

puss på er alla, & jag älskar min mårten. <3


sov gott allesammans!


fortfarande kvar i gäddede!

godmorgon allihopa! har ni sovit gott?
jag har iaf nyss ätit frukost och klätt på mig, så jag ska väl börja packa ihop mina saker snart eftersom vi åker hem idag! men det blir nog lite senare på eftermiddagen som vi åker tror vi. hoppas jag får träffa mårten sen också, var en vecka sedan jag träffade honom nu, saknar ju han liksom!


så här ser det ut i gäddede från fönstret som jag sitter vid just nu.


hittade en bild upphängd i mommas lägenhet och det är
en bild på min storebror till vänster och jag till höger!


Gäddede, mysigt ställe faktiskt!

jag och min lillebror har precis fått tillgång till våran mosters internet så nu har vi lite mer att göra än tidigare idag. familjen var iaf i stugan och gjorde höst idag, men jag hade så ont i magen så jag och lillebror stannade hemma. men efter en stund vart det rätt tråkigt hemma hos momma så vi gick på ica och köpte varsin godispåse och monster. mums! ica gränsbua är bra eller vad de heter här! :D


hej så länge, vi hörs senare.

måste rusa, bloggar lite till när jag kommer hem från bästaste sofia. <3
så här såg jag ut idag, jaja vi hörs senare som sagt ;)


äääälg.

älgen som älskling sköt, herregud. jag skulle aldrig våga :o


Jobb-intervju idag!

Satt mig på bussen klockan tio från Tandsbyn och på bussen ringer chefen för norrlands miljövård och ville träffa mig på ett café någon stans i stan. Så det vart en jobb intervju på pause i centrala östersund i 1,5 timma. Och allt gick verkligen jätte bra och jag börjar jobba redan nu till veckan, det går bra nu, kompis det går bra nu. Och jag tjänar rätt bra, så det här blir intressant. Hihi, underbart. Älskling sköt en älg imorse halv sex också, han är så duktig han. Hoppas så himla mycket på att han hinner hit en sväng ikväll, jag åker ju till Gäddede imorgon eftermiddag och blir borta några dagar, så jag hoppas verkligen att jag får träffa honom. Snart en vecka sen jag träffade honom eftersom han jagar så mycket, jag saknar min prins.


Gee mig sakerna!




skor - 499kr
bruch case - 69kr
make up bag - 129kr
grönt neonlack - 39kr
rosa ögonsovsak - 189kr

allt är från nelly.com


Hanna tatuerade sig igår!

igår följde jag med hanna till Man's ruin på frösön för att hon skulle tatuera sig. och jag tycker att alla som tatuerar sig är modiga som vågar utsätta sig för smärta sådär. hm.. fast ändå funderar jag på att tatuera mig. hur går det till? jaja, just nu sitter jag och lyssnar på några klipp från "wake up call" på NRJs webbradio och jag hittade nyss ett klipp med kissie där dom försöker lura i henne att det är grisgift som de har förstorat hennes läppar med. haha, du kan hitta klippet HÄR.


inne på Man's ruin..

ser ut att göra ont.


hannas färdiga tatuering.


Godmorgon & förlåt för avbrottet ännu en gång.

Just nu sitter jag på skolan och jobbar lite med en graf uppgift, men jag och hanna ska snart gå ner till lyan och fika lite snart. Vi har arbetsmiljö och säkerhet som första lektion idag, herregud vad jobbigt det är. vill bara hem och sova. senare idag ska hanna iväg och tatuera sig, det kommer att bli snyggt. fast vi har naturkunskap i 40 min innan. jobbigt.

saknar min mårten, vill att han kommer hem från älgjakten. men det är väl bra att han jagar kanske, älgkött är det godaste köttet och typ det enda kött jag äter. tur att pappsen också jagar fast det är lite tråkigt när han också är borta.


Godmorgon på er!

Klev upp för en stund sen, så nu har jag käkat frukost och gjort mig klar. så nu ska jag hjälpa min momma att plocka bär, svartvinbär är gott ;) bloggar när jag kommer in. puss på länge.

sandra <3 mårten


Dagens tips!



Så jävla skön låt, värd att höra.


ursäkta avbrottet!

i förrgår som jag skrev skulle jag rida för första gången i hela mitt liv, troligtvis blir det nog den sista gången också. haha. men filmerna kommer nog senare, fast jag har några bilder att visa er!

igår iaf så fick jag besök av min mårten, vi skulle äta räkor med min familj och mormor. jag hade bakat paj också, så det vart en god efterätt. men innan vi åt så tog vi en promenad upp till min bästa vän sofia som var rätt trött. vi satt och snackade typ konstant i 45 minuter. vi var lite irriterade på en person bara, hehe. På måndag startar älg jakten och då kommer inte jag och mårten träffas så mycket på två veckor, jobbigt.. kommer sakna min älskling.


jag, i carros snygga ridhjälm.

jag, sittandes på en häst. jag var rätt så rädd.

min bästa vän sofia, i ridhjälm!


hej så länge, vi hörs senare.

nu ska jag och min bästa vän sofia åka iväg en stund, men när jag kommer tillbaka har jag en video att visa er som vi ska filma. hahah. någon som kan gissa vad jag ska göra? det kommer att se ut typ såhär .. om inte värre..


3 september - Godmorgon

Sitter på skolan just nu, har grafisk kommuntikation B just nu. Vi gör en egen förpackning som ska redovisas någon gång vecka 42 kanske han sa? kom inte riktigt ihåg om jag ska vara ärlig. På eftermiddagen idag hade jag tänkt att jobba hemifrån, och om jag har tur så jobbar inte Mårten idag. Så då kan han vara med mig sen!

här är en bild på mig och petter :D


Dagens tips!





Många klagar på att de har ögonpåsar och mörka ringar under ögonen.
Och visst kan det vara jobbigt. men här kommer några tips för att lätt undvika det.


- Använd ögonkräm regelbundet morgon och kväll. Det tar bort påsar under ögonen och motverkar fula linjer.
- En kylmask kan du ha liggande i kylen, den svalkar och dämpar svullnad under ögonen.
- Kyl ned en metallsked med kallt vatten och lägg den på påsarna i minst 1 minut. 
- Lägg potatis skivor under ögonen. Potatis innehåller kalium som motverkar mörka ringar under ögonen.
- Sen finns de klassiska gurkskivorna, dessa ska också vara kalla (helst från kylskåpet) och användas i 10 minuter
- Vill du har bort mörka ringar är det framför allt en concealer (täckstift) du ska använda. Den döljer mörka ringar, men ger endast ett temporärt resultat. Tricket för att få det att inte synas är att välja en concealer så nära din egen hudton som möjligt och inte ta för mycket!

wiii, det fungerar på mig.

 


frågor om min design!


Vissa har haft frågor om min design, varför det är lite "skogs" tema den här gången. Och nu får ni svaret, så här är det. Att snart är det älgjakt & det finns många i min omgivning som jagar så det är lite passande. Och jag hade tänkt ha den här designen ända fram till höstens slut, iaf älgjaktens slut. Då snön ligger i mängder utanför min dörr. Haha, eller något sånt. Men iaf, älg kött är det enda köttet jag äter så det passar ju in det också. haha, jaja nog om detta, nu vet ni som undrade ;)

2 september - jävligt trött sandra

Kom hem för en stund sen, käkade lite middag & det var super gott! men nu sitter jag här och funderar på om jag ska försöka sova en stund innan min prins kommer hit. För det var faktiskt lite ansträngade att gå på skolan idag efter att ha varit sjuk i några dagar, för jag har ju liksom inte gjort annat än att sova och kolla på tv? jo, blogga förståss! Men det är inte speciellt jobbigt! Vi hade iaf PA 100 snabb genom gång på skolan idag, och för den som inte vet vad det är så är det en hundra poängs kurs, man gör ett projekt arbete bara. Men tro mig det kommer ta tid! Har också haft arbetsmiljö och säkerhet och ljud B idag. myspys!


godnatt bloggen, måste sova!


Mamma, kolla in detta inlägg! ;)



hood - 249 sek
t-shirt - 99 sek
linne - 99 sek st
mobil - 999 sek
halsduk - inte hunnit kollat


Dagens tips - iwhite


 

ska själv köpa en sån, fast om en månad.
finns att köpa på kicks, bara 500 kr ;)


ooohyes!


Se hit ni som är intresserade!

Nu hade jag tänkt görs såhär, ni killar och tjejer som var intresserade av att veta vilken hemsida jag pratade om igår (den som man får testa olika produkter, gratis) kan slänga in en kommentar med eran e-postadress så skickar jag en speciell inbjudan till er!

pusssålänge.

1 september - Godmorgon!

Klockan är nu 11.24 och jag vaknade ungefär för en timme sedan. Eftersom jag är sjuk får jag inte gå på skolan, vilket är rätt självklart. Har precis ätit en super god frukost, vaniljyoghurt med kellogg's frosties, äppel juice & hembakat bröd. Låter det inte underbart? drömde iaf en helt sjuk dröm inatt, och jag hade till & med en hund i min dröm.. vilket jag aldrig trodde jag skulle ha någonsin eftersom de flesta i min familj är allergisk mot pälsdjur. Fast, hunden i min dröm kanske va mårtens, vem vet!


RSS 2.0