31 juli - karuseller

Hej, idag har jag och min familj varit inne i stan och åkt karuseller, eller igentligen var det bara jag och min lillebror som åkte eftersom mina föräldrar inte vill, tror inte att det är många föräldrar som gillar karuseller eller? iaf så fick jag sluta på jobbet klockan  två idag så jag skulle hinna åka lite, annars brukar jag sluta runt halv 4. 8 timmars arbetsdag är inte min grej, det gör mig för trött när jag kommer hem. Och igår så åkte carro in till stan och mötte upp mig efter jobbet, vi skulle självklart åka lite karuseller innan dagens slut, och när vi hoppade på den såkallade "virvel vinden" så frågade jag en av dom som ägde det vart jag kunde lägga min väska medans jag åkte, och han var inte svensk så han förstod inte vad jag sa, så han sa "in english, please!" ööh.. jag är sämst på engelska så jag klämde ur mig "where can i put the bag" haha, och han fattade. duktig sandra! haha.


min lillebror & jag.


efter karusellerna idag så åt jag och min familj på loftet.
en sån där lite finare resturang, och tro mig det var super gott!

8 timmars arbetsdag.

Hej, förlåt att jag inte bloggat någonting på det senaste dagarna. men det är på grund av att jag har jobbat så mycket så jag har varit så otroligt trött. men det blir ändring snart. imorgon är det jag som ska åka karuseller på yran! wiwi


25 juli - ghost whisperer

nu är klockan snart halv tre och jag ligger ensam i min säng och kollar på Ghost Whisperer. jag kan erkänna att jag är rädd för spöken faktiskt, så det kanske inte är så bra att kolla på det alldeles innan man ska sova? man borde ju uppfinna någonting som kan hålla spökena borta liksom, typ som en liten boll som man lägger på golvet mitt i rummet så man jämt är utan dom? fast, nu är jag ute och cyklar med min fantasi för något sånt går ju inte. men det ska nog gå bra om jag tänker på min prins, för då känner man sig alltid lika trygg. tur att jag får sällskap av prinsen i telefonen innan jag ska lägga mig och sova helt, han är så bra!

prinspuss

Movietime i täpatown!

har besök nu av Sofia och Caroline, vi kollar på film tillsammans och jag är den enda av oss tr som inte har sett filmen och det är inte en ny film vi ser på, utan det är en gammal vhs film. anastasia, har ni hört talas om den filmen? hade ju inte jag förän nu i alla fall. men jag måste hålla med dom, den är faktiskt bra! men det enda störiga är att dom sjunger så himla ofta. men men!




Jag saknar min prins!
puss

En besvikelse till mascara

Idag ser man hur många olika mascaror som helst ute i affärer, affischer och tv. All reklam som utlovar en hel del “because we’re worth it” men varför känns det som att man sällan får what we’re worth? Det värsta är ändå alla budgetmascaror som en efter en börjar ryka upp i taket med sina priser. Det mesta ligger nu på 160+ ..om de ändå var bra hade det varit värt det.

Den här mascaran fick mig att skina upp när reklamen visades med sensuella Eva Longoria och hennes förföriska lösögonfransar som räcker ända upp i skyn och är mörka som natten. Man börjar genast drömma sig iväg och börjar snabbt inbilla sig att man får de ögonfransarna med just den mascaran ….well, guess again..

Mascaran får du tag på i flera olika butiker, som t.e.x H&M, kicks & åhlens. Men själv köpte jag den på kicks för 160:- .

Fördelar:
- Innehåller kollagen (om jag måste vara snäll och tillföra någonting positivt)

Nackdelar: 
- För mycket mascara på borsten, vilket gör att man slutar upp med tre ögonfransar totalt. Fem om man har tur.
- Otroligt kletig och klumpar ihop ögonfransarna på momangen.
- Vägrar torka. Har man långa ögonfransar leder det därför till att över- och underfransraden klibbar ihop sig och man måste spärra upp ögonen för att motverka detta gång på gång. Förföriska blickar var det… or not..
- För personer som inte kan vara utan sin ögonfransböjare är det här en mascara som ger a big no no. Ögonfransarna kletar sig fast i ögonfransböjaren och *vips* ..där rök 98% av hela mascaran från dina ögonfransar.
- Dyr för att vara en budgetmascara (som dessutom inte håller vad den utlovar)

Välkommen till vår värld, lilla Fanny!

I Tisdags så vart min storebror Johan och hans flickvän Linda stolta föräldrar till en liten, liten flicka. Fanny Elisabet Nilsson, en sån otroligt söt liten flicka. & som jag har tjatat om ett tag så är ju jag då äntligen faster, så nu känner jag mig rätt gammal. ;) men förlossningen verkade ha gått bra, förutom att hon gick med värkar i två dygn och det är ju inte speciellt skönt för den som vet det. Men som sagt är hon äntligen ute och vi som står dom nära är överlyckliga!

21/7 -09 Fanny Elisabet Nilsson.

Hej allihopa!

jag får ursäkta för min uppehåll från bloggen i en vecka, men det är så att jag har varit i min stuga i fågelberget, strax utanför gäddede. och det har verkligen varit en underbar vecka, just nu håller jag på att flyttar runt massa möbler på mitt rum men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder senare från min vecka. jag besökte vekligen ett otroligt vackert ställe, så håll utkik under kvällen!

jag vill ha, vem vill inte?


14 juli.

Hej! Att lägga sig klockan fem på morgonen och kliva upp elva är ingen bra idé, iaf inte när man har bestämt sig för att dra ett träningspass direkt på morgonen, innan frukosten. Jag och sofia bestämde oss för att vi skulle ta en sväng på cykel, men det var tyvärr ingen lång sväng eftersom jag är lite mer tränad än henne. Men vi hoppas att det tar sig snart, och imorgon bär det av till Gäddede, hoppas på toppen väder! någon som vet hur vädret ser ut den närmaste veckan?


CmC Ft. SSM - Dunder 2009!

super bra låt, bra jobbat grabbar!
klicka här för att lyssna & ladda ner låten
& klicka här för att komma till johans musik blogg



Promenad i Tandsbyn!

Jag och min bästa vän sofia hade en liten "ta hand om sig själv" kväll. Vi gjorde en behandlingen för naglarna som jag skrev om i inlägget under, en ansiktsmask och sen målade vi våra naglar. I morgon bitti innan klockan 12 så ska jag och sofia ut träna, antingen springa eller cykla. Vi kör igång direkt på morgonen innan frukost eftersom det är då kroppen förbränner mest fett. Så det kommer bli skönt! När vi var ute och gick så såg vi en väldigt äcklig liten grej, jag trodde först att det var en råtta men det visade sig vara en groda, usch.


Ta hand om dina naglar!

Många har idag problem med att de har missfärgade naglar, de flesta i gulaktig färg. Detta brukar ske för de som inte låter naglarna andas från nagellacket, eller de som ständigt har lösnaglar. Detta tips är för er. Gör detta en gång i veckan eller efter de gångerna du tar bort nagellacket, och du lär se resultat!


 DU BEHÖVER

En skål
1 citron (alternativt citronsaft)
3 msk madelolja/nagelolja (altenativ olivolja)
½ tsk citronsyra (går att köpa på vanliga matbutiker)

* Häll i ingredienserna och rör om
* Badda naglarna i blandningen






TIPS I TIPSET!
När du har tömt citronen på saft och gjort ovanstående tips, så kan du hälla tillbaka lite av blandningen du har gjort i den delade citronen igen och gnugga i dina naglar i citronköttet och saften. Gnugga fram och tillbaka ett tag. Detta tar bort det gula i naglarna och smutsen under de.

Blir det mycket över? Spara till nästa gång.

godmorgon!

Sov som en stock inatt, ovanligt nog. Men nu vid två tiden klev jag upp och kände för att jobba lite, men stannade till vid tvn och där vart jag klar. Så jag ska nog jobba lite senare. Igår kväll var Caroline hos mig, vi fikade och spelade kort och vet ni, Caroline är en liten dålig förlorare, för jag vann lite för många gånger. Haha. Men hon är duktig! Snart bär det av upp till stugan igen också, rätt så skönt på något sätt. fast det blir jobbigt om det regnar och vi inte har något internet. För när man åker iväg så kanske man ska lämna sin dator hemma, eller?

C-C-Caroline!

gjorde en make over på carro nyss, men ni kan inte se skillnaden speciellt mycket på bild. men i verkligenheten är det en stört mycket skillnad! HON ÄR SÖT!


så jävla häftig hyllning till Michael Jackson!



det får gärna sluta regna nu!

Ni vet poolen jag har nämnt att vi köpte hit hem, det var någon vecka sedan jag sist badade i den och det kan ju bero på det dåliga vädret som är och har varit. Jag hörde några rykten om att någon speicell "Ryssland värme" skulle komma in över Sverige då det kunde vara runt 30 grader i skuggan bara, visst det låter hemskt men det är skönt att ha en sval pool att doppa sig i! Iallafall så var jag nyss ut och rengjorde den lite grann, eftersom den behöver ett nytt filter efter viss många dagar, en massa klor tabletter, ph stickor, medel som sänker ph värdet ifall det är för hägt & lite annan rengöring. Så jag tog tag i det idag, vi har ju lite olika hjälpmedel för rengörningen så jag visar lite bilder. höhö




beräknad förlossningsdag, idag

Igår kraschade min dator, och därför kunde jag inte blogga någonting. Vilket störde mig mycket, så igår satt jag och min pappa och försökte hitta felet, men vi bestämde att vi installerade om den, så nu mår den super bra igen. På tal om kraschar så hände det en olycka med min kusin för några dagar sen, han råkade somna framför ratten för att han var så otroligt trött efter en så lång bilfärd som de hade gjort. Och som tur är så fick de i bilen inga allvarliga skador, men bilen är rätt så sönder. Idag är det den beräknade förlossnings dagen för min storebrors flickvän, men vi har ännu inte hört någonting om att hon är på gång. Men jag hoppas att vi snart får ett samtal hem, för jag är lite små nervös faktiskt!


Min storebror Johan och hans flickvän Linda.

roligt skämt!

hörde ett roligt skämt från en kompis nyss, gustav frågade mig
- Vet du vad som är skillnaden mellan HIV och HV71?
och jag svarade nej, såklart.
- HIV utvecklas.

HAHAHA.

jag är helt galen när det gäller brynäs <3

BÄSTA, COOLASTE & SNYGGASTE INTROT I HELA VÄRLDEN



VILL HA <3





FAVORIT SPELARNA




sofiaofsweden, tuffast brud!

kolla sofias blogg här!




i love you.

jag älskar er så otroligt mycket, och jag saknar min morfar
han den underbara som sitter i mitten, han va bästa i hela världen

<3



09 juli.

har varit lite seg uppdatering nu någon dag, men jag har varit så trött nu i några dagar så jag har bara inte orkat. igår klev jag upp halv fyra på eftermiddag, och när jag kommer upp så håller mina föräldrar på med middagen, så det kändes inte speciellt bra att sätta sig och äta frukost när dom andra sitter och äter middag. och idag åkte jag in till stan med sofia, och vi träffade även mårten, isadora och linn. solariumet besöktes och sen gick jag och mårten på kebab city och lunchade. var så otroligt trött idag när jag kom hem, så jag tog mig en tupplur mellan sex och halv åtta. det behövdes kan jag säga er. sen fick jag ett behov av att baka, så en sockerkaka med rabarber. sen besökte jag duschen, så nu mår jag bättre! imorgon kommer moster ewa, det blir mysigt! :)


bastuvägen

umgicks med sofia ikväll, första kvällen på tre veckor. vi hade super kul, gick ut på en promenad med hennes hund och sen kom mårten också, då vart det ännu roligare, vi satt på sofias rum och snackade i två timmar nästan sen åkte vi till brunflo för sofia skulle köpa cigg och mårten skulle köpa korv. men när vi kom till rondellen i brunflo så vart vi stående i några minuter för att det tre lastbilar med lång last som skulle igenom så shell han stänga innan vi kom fram så vi for på raggarn istället och där mötte vi petra och therese.

sofia och hennes hund nubbe.



flower power


(bilden är tagen innan jag hade hunnit ta bort nagelacket som kommit utanför)

idag ville jag göra något roligare med naglarna än bara det gamla vanliga så jag valde att
måla dit några söta små blommor och lika så gjorde jag på carro, men hon tyckte att jag
borde ha haft väldigt tråkigt för att ha kommit på att göra någon sånt här men det hade jag
faktiskt inte. tänkte jag skulle lägga in en video på hur man får till naglarna sådär, men hon
som hade klippet utlagt hade den funktionen inaktiverad så jag länkar den här istället.



min lilla älskling.

min lilla älskling, min lillebror. han är bäst i världen. han var så söt och frågade mig om jag ville kolla på pistvakt med honom för att han var rädd för storerik marklund. nivet, han som är far till alla barn'a. haha. men iaf så var det jätte mysigt att få umgås lite med honom eftersom jag varit borta hela dagen och lika så han. godnatt, nu är det dags att sova! puss





lägg märke till vårat coola super nintendo på golvet, med det
kan man spela donky kong och det är nog det roligaste spelet ever.

Arnljot teater

jag och caroline åkte faktiskt moppe till frösön idag, och ja, det var verkligen segt att åka så långt med en eu-moppe men väl framme så vart det roligt eftersom vi skulle kolla på en teater, min bästa vän sofias teater. arnljot, som faktiskt var väldigt spännande att se på men dock lite lång tråkig. nu sitter jag och väntar på att jag ska möta upp sofia på byn, för vi ska umgås nu när hon äntligen är tillbaka hemma igen, men vi hörs senare. puss


dags att åka, jobbigt långt

köpte en sandwich, godaste glassen någonsin


caroline gillar korv, men inte jag












sofia och hennes pojkvän bror.






fika&movie

nu är vi tillbaka från bad turen, och jag va nog den enda som badade på riktigt kan man säga för carro vågade inte doppa sig. mårten tog med sig pontus hit så vi fyra åkte till ede. självklart så är mårten alltid lite små elak med mig så han puttade i mig typ två eller tre gånger så jag vart lite lagomt sur. hah. på vägen hem stannade vi på shell i brunflo och köpte lite fika sen for vi alla hem till carro så nu sitter vi och kollar på film, första saw filmen. jag brukar oftast vara rädd för liknande filmer, men den här är laaaaam!

 

we are bond, james bond

auto vulk

hej allihopa!

jag och carro sitter just nu hemma hos henne och väntar på att mårten ska komma, carro bor i auto vulk huset i brunflo med hennes pappa eftersom han äger stället. men hon, jag & mårten ska alldeles strax åka och bada. och det coolaste är nog att jag sitter framför carros nya data också, hon fick värsta städrycket så hon håller på att slänga massa gamla papper och packa upp hennes nya fräscha saker som hon köpte på ikea igår. för tre veckor sen fick carro en häst, en tjejhäst som heter itzy och hon har lovat att jag ska få rida på den någon gång eftersom jag aldrig ens rört en häst. näe nu är det dags att fara, vi hörs senare!

brunflo ikväll.

nu är det dags för mig att göra mig iordning. för om en timme bra precis så går min buss till brunflo för jag tänker spendera kvällen med söt caroline, det kommer bli skoj. ni kan nå mig på telefonen!

Jag vet att man inte ska lägga ner energi på sånt som jag skriver nu, men det är så otroligt solklart att vissa är så osmarta. man visar bara själv vilken dålig person man är om man måste klanka ner på andra, men vet ni vad? det finns ju liksom inte en jävel som bryr sig om vad som skrivs, faktiskt. det är förjävligt hur man orkar lägga ner tid på saker som självklart skrivs som ett skämt, eller om det skrivs som sanning, men om man inte vill tro på det som skrivs så är det väl inte så svårt att bara skita i det, eller hur? man brukar ju säga såhär, att man ska bry sig i sig själv, och skita i andra. var och en bestämer själv. men man ska nog tänka efter före, innan man handlar. ingen är bättre än någon annan, vi är bara vanliga ungar, men vissa med lite lägre iq än oss andra möjligtvis. så shut up.

sötare bild.


city, östersund, staden alltså.

klockan tre idag åkte jag in till stan med söt caroline som bor i brunflo, jag och carro tog och solade solarium en sväng, fast bara jag, hon vågade inte på grund av att hon sett någon film tidigare som skrämt henne. någon som vet vilken det är? för jag har svårt att tänka mig att man kan bli rädd för solarium på grund av en film liksom. låg i alla fall och stekte i 20 minuter, sen fick det vara bra för då vart carro så otålig. haha. sen gick vi in på h&m och fastnade där länge, carro provade underkläder och jag några linnen och tröjor. hon handlade underkläder för nästan 800, det va ju lite coolt. bra jobbat carro ;) när vi satt och väntade på bussen så gick vi och köpte en glass faktiskt, jag tog en isglass som smakade ananas och carro tog en med cola smak.

åh, jag tänkte visa er vad jag köpte, men jag hittar bara bild på en av sakerna. och armbanden
liknar bara, kommer en riktig bild snart. & precis ett sånt solarium låg jag i, om någon ville veta!
 

i walking on sunshine

tog ett dopp i poolen med min lillebror idag, det var rätt kallt
men senare på eftermiddagen vart det varmare i vattet. hihi



puss på kläderna, ge mig dom!

stan imorgon, ska nog köpa kläderna på bilden! hihiiihi. + träning å sola wiiihoo


RSS 2.0