over and out

Idag så var vi iväg och köpte en pool på barnens hus, när vi kom hem vart det såklart dåligt väder så vi det vart inget badande idag, men det gör ju liksom ingenting, vi skulle ju ändå inte hunnit fylla upp den men det är vi alldeles strax klar med nu. iaf, medans poolen fylldes så åskade det, och jag är rädd för åskan, jag hatar den verkligen så jag och min lillebror jens letade fram några spel som vi har i ett skåp. vi båda valde att spela tumbling tower för det är super roligt, och självklart vann jag ;)

och föresten fick vi nyss tillbaka vårt internet, som varit borta några timmar. vi trodde först att blixten slagit ner i någon luftburen ledning, eftersom vi har luftburet internet och inte fiber. men vi ringde till telia och de berättade att vi skulle kunna använda internet igen vid tio tiden, och det hurrar vi för!


woohoo

pepp tjej på att flytta hemifrån, eftersom min storebror nyss har gjort det så känns
det som om det är min tur strax. iaf så köpte jag dessa muggar häromdagen
jag älskar grönt & dom va super söt så jag va bara tvungen att köpa dom!
snart har jag allt som behövs för att flytta, jippi!


täpa town!

tjeeena allihopaa! nu är jag med min sötaste caroline från brunflo
här i tandsbyn och vi har haft en sjukt rolig kväll!
vi bjuder på dom här bilderna ;)


we are bond, james bond!


stel som en pinne.se


hon är spiderman, passa dig!


biffig & tjock tjej!





och alla måste lägga märke till min brynäs tavla på min vägg ovanför sängen.
den är snyggast och laget är absolut bäst i test! släng in en kommentar!

HAHAH.

HAN KAN BARA INTE VARA FRISK! HAHAH
eller vad tror ni? :)


äntligen på hemma plan!

jag har ju varit i gäddede i helgen, och eftersom vi inte har något internet där uppe så har jag inte kunnat blogga någonting. så jag bloggar om min helg nu.

det var verkligen otroligt varmt i vår bil när vi åkte upp till gäddede, 27 grader ute och ingen ac i bilen.. det är ju inte precis någon höjdare! vi har ju ac i bilen, men pumpen är trasig och vi hann inte beställa någon innan vi skulle åka så det var bara att stå ut, och som föraren så störde värmen oerhört mycket. väl framme tog jag mig ett dopp i sjön, 18 grader i vattnet är väl inte dåligt? min lillebror, som är lite rädd för vattnet gick inge längre än upp till midjan så det vart inget riktigt bad för honom. så vi hade vattenkrig istället, med våra nya vatten pistoler. på lördag morgon drog ja upp värsta gäddan ur skön den vägde 7 kilo och va otroligt ofräsch men det gjorde inte så mycket, inte nog med det så drog vi upp nio fiskar till också. jag skulle nästan kunna kalla mig för storfiskarn, haha! och tidigt imorse var jag och min moster ut och tog upp näten klockan åtta, som vi hade lagt ut kvällen innan, och då fick vi en öring och två sikar så i helgen har vi dragit upp 13 fiskar och det är nog mer än vad jag gjort i hela mitt liv!

jag och gäddan på 7 kilo!


de nio andra fiskarna vi fick på lördagen.


årets första dopp!


jag, efter lördagens första dopp!



godmorgon!

godmorgon allihopa, klockan är snart halv 11 vid den här tiden brukar faktiskt ligga och sova men idag fick jag inte ha någon sovmorgon eftersom jag åker till gäddede om bara några minuter. jag har iaf paxat för att köra hela vägen upp och det blir nog skoj, för jag gillar att köra bil! hade iaf en väldigt konstig dröm inatt, jag och ca. hundra personer va ombord på en båt och när vi hade åkt en bra bit så gick båten sönder och alla va tvungna att hoppa av, men i drömmen så kunde inte jag simma så jag stod kvar. men dom andra hoppade av när dom nuddade vattnet så vart dom pingviner så jag skulle också testa om jag vart en, och sjukt nog vart jag också en fast en grön pingvin! haha. fast jag kunde ändå inte simma.. så jag dog! haha.

näe, nu måste jag stänga ner och fara.
men vi hörs på söndag kväll!

puss&hejdå

godnatt, sov så gott.

känner nu att det är dags att sova, klockan är tre och det finns nästan ingen som är online på msn så jag tror nog att jag går och lägger mig. men så kom jag på att jag måste packa klart det sista inför morgondagen och det kändes otroligt jobbigt kan jag lova er, jag sa till mina föräldrar att eftersom jag övningskör så är det inte mer än rätt att jag får köra hela vägen upp till stugan så alla som åker mellan tandsbyn och gäddede får passa sig, för imorgon är jag ute på vägarna! inte för att jag är dålig på att köra, men de kändes bra att säga. men jag ska försöka blogga imorgon innan jag åker, för i stugan har jag inget internet så i helgen blir det inte bloggade för mig, eller jo på söndag kväll kommer jag nog visa otroligt många bilder från min helg, så håll utkik ;) puss&godnatt allihopa!


imorgon är det jag och min lillebror jens som är proffsen när det gäller att fiska!

Heja Tandsbyn!



låten är så värd att lyssna på, och då menar jag hela låten! ;)

rätt bra låt, jävligt skön!


a beautiful day!

Har haft sån otroligt skön dag idag, klev upp klockan halv två på morgonen men som anders kallar det så heter det visst halv två på eftermiddagen, haha men jag möttes av något helt underbart när jag väl lämnat källarvåningen som nästan inte har några fönster. men iaf så var det jätte varm ute och solen bara stekte så jag bestämde mig för att gå in och byta om till träningskläder och springa några kilometer i värmen, men tro mig lite värme hindrar inte mig ifrån att träna! när jag kom hem hjälpte jag min mamma med att diska ren lite saker vi ska ha med oss upp till stugan imorgon, vår stuga ligger ca. 21 mil från tandsbyn och tre mil utanför gäddede i fågelberget. för en gångs skull ser jag verkligen fram emot att få åka iväg, för jag känner på mig att min helgen kommer bli kanon bra!




några bilder från min dag, fast jag tog aldrig någon bild med
träningskläderna på det får ni kanske se en annan dag. :)

Michael Jackson

han dog alldeles nyss i en hjärtattack,
och ja vad säger man. sov gott & tjarå!


ett skepp kommer lastat

hej! fröken jonasson här. håller på att göra en makeover på sandras blogg, ursäkta röran. den är såklart inte klar! ville bara att ni skulle veta vad det är som händer då det ändras och fixas hela tiden.

// fröken jonasson


update:
ny är det klart!

dags att köpa ny telefon, tror jag



igår gick min mobil sönder, och ibland känns det som att mobilen är mitt liv eller inte precis "jag dör utan den" utan jag menade mer att jag blir otroligt stressad utan den. det är jobbigt ibland faktiskt, för man får verkligen panik när man går ifrån den, eller råkar glömma den hemma. och ibland när jag står i duschen så brukar jag faktiskt svara när det ringer, men det är en liten hemlighet. iaf så har min fina w550i gjort sitt nu så jag vart tvungen att leta fram min gamla motorola telefon och den funkar ju att ha ett tag, men jag måste nog införskaffa mig en ny. skulle nog kunna uttrycka mig såhär, äntligen!

omg, låt mig aldrig bli som hon!



satt precis och kikade på en kompis blogg och där såg jag ett youtube klipp som hon laddat upp.
en tjej, vid namn Amanda hade videobloggat lite om sig själv, typ. och som min vän linn sa, hon
kollar så mycket i kameran så hon glömmer bort det mesta av vad hon ska säga, haha! söttjej

borde jobbat hårdare, så hårt att det tog i väggen

håller på att fundera ut en ny design till min blogg så jag blir mer pepp på att blogga, men hur det går ska vi inte diskutera. mitt liv suger just nu iaf, finns ingenting som går bra. jävla skolan alltså, bättre betyg kunde man ju ha.. stört irriterad tjej, borde jobbat hårdare, jag skulle nog skita i om jag brände ut mig. det äre värt

var på hälsocentralen idag och tog min första spruta mot livmoderhalscancer. det gjorde ont.

YEAH!

hade nyss betygsnack med min graf lärare micke och han gav mig MVG, alltså hurra för mig! :D

på skolan är det ju vattenkrig sista veckorna, speciellt denna vecka. vart indragen under en typ av dusch idag och shit, tror aldrig att jag varit så blöt med kläder på någon gång helt sjukt va oskönt det va. men jag gav igen, så nu är vi kvitt. snart ska jag gå ner på stan och möta upp min pappa för vi ska kika på någon studentpresent åt min storebror som tar studenten på fredag som sagt.

undra vad som händer kväll, men jag bloggar när jag kommer hem
för nu hinner jag inte skriva mer.
pussa någon från mig, tjaaarå!

multimedia

lite fix kvar med min hemsida faktiskt, måste ändra lite detaljer och lägga dit en massa. men såhär ser min design ut iaf, den kunde ju ha varit bättre men den funkar tycker jag, vi hörs.


03 juni.

klockan är halv två nu och jag funderar på att gå och lägga mig, jag har varit ledig från skolan idag och det var jätte skönt faktiskt. imorgon kommer min mormor hit från gäddede, storebrorsan tar ju studenten på fredag så här ska de firas! en otroligt tråkig sak är att mina vänner i enegri trean också tar studenten, stort grattis! men jag kommer att sakna er alla så otroligt mycket alltså. har iaf lyckats hålla mig undan vattenkrigen på skolan vilket jag tycker är bra. jag är iaf väldigt less på det mesta just ju, vet fan inte vad jag ska göra snart. men nu blickar ögonen framåt mot helgen, kyss mig!

det jag går igenom är smärtsamt kan jag lova er.
godnatt allihopa. pussa




RSS 2.0