nu är det dags.

imorgonbitti, 08.30 nationella prov i svenska. jag är faktiskt lite nervös
men jag tror faktiskt att det kommer att gå bra, får hoppas på det!
men man får ha med sig fika och sånt, och det är ju bra iaf :)

alla älskar vi att åka buss, eller har jag fel?

fram och tillbaka, fram och tillbaka in till stan varje dag, det är ju inte så långt ändå, bara 2,7 mil. så jag ska väl inte klaga. men det känns som att bussturerna bara blir längre och längre. vi tandsbybor byter ju buss i brunflo också, från "110 Brunflo" till våran "115 Loke" buss. skulle varit skönt om det gick en direktbuss till tandsbyn och ifall dom kunde lägga in fler bussar om dagen det går ju bara 6 bussar till och från tandsbyn om dagen. skulle uppskatta om det gick några fler iaf. och någon på helgen, vem vet man kanske vill hitta på något med någon, och har nästan ingen chans att komma iväg. bara om man frågar mamma eller pappa. jag är iaf otroligt less på att åka buss varje dag, speciellt när det är samma tur. men snart slipper jag nog, hiihhi. men kul är det när man får sällskap på bussen, idag var det sofia, daniel och david som åkte med.


jag saknar pappa

sov endast 4,5 timme inatt, klev upp halv 7 för att åka in till stan och ha idott. det är faktiskt skönt att ha idrott direkt klockan åtta på en måndags morgon. när idotten var avslutad kom Tobias och hälsade på mig, och vi gick tillsammans upp på fordon en sväng.  som vanligt träffade jag självklart inte min storebror, men det händer iaf någon gång ibland att vi stöter på varandra där uppe. menmen, vi träffade iaf Sofia, Linn och Tobias tvilligbror Dennis där. Träffade svenska läraren en sväng också, känns otroligt skönt när man lämnat in de uppgifter man har kvar. lämnade in 4 uppgifter för några dagar sedan, och det vart 2st VG och 2st G. super duper skööönt!

sitter uppe på mediahuset nu och har multimedia, Tobias som slutade tidigt idag följde med mig. han är så snäll! håller på att göra klart mina två photoshop uppgifter som jag har kvar. pratade också nyss med min mentor, 100 % närvaro hela veckan. hurra för mig! äntligen är allt som det ska. måste ringa pappa sen, han kommer nog bli glad över att jag varit så närvarandre hela veckan, stockholm ligger långt bort. tur det finns telefon. jag saknar dig pappa!

Gör din egna matchtröja!

Här kan du göra din alldeles egna brynäs matchtröja, med eget namn och valfritt nummer.
klicka här, för att komma vidare till deras hemsida.


dagens rekord


för att spela spelet, klicka här!

dagens rekord


klicka här för att spela spelet :)

stay with me honey, stay with me.

dags för dig att sluta klaga på oss andra, vad vi gör, vad vi säger och vart vi är!
du gör inte skiten bättre du heller. du gör precis lika som oss. så håll käften.

var på stan en sväng igår med tobbe efter skolan, vi träffade sofia, linn & hans tvilling dennis. kom typ hem klockan sex, åt sallad drack öl och satt mig vid datan. gick också upp till sofia en sväng eftersom jag hade tänkt umgås med henne igårkväll, men då hade ju hon & linn åkt till hackås.. så jag gick hem igen. idag ska jag städa mitt rum, för det finns ju liksom inget annat att hitta på i tandsbyn. hoppas väl på att sofia kommer hem ikväll.. för caroline skulle ju komma ikväll, och det gillar vi! + att jag har en låt på hjärnan, John ME - Love is my drug!
och nu kom brorsan och hans flickvän linda hit, sötdomär! lite mer än tre månader kvar nu, sen blir jag ju faster <3

vi får se hur allt går idag. uppdaterar senare. hejsålänge.

Brynäs IF

här är min andra affisch, det är en typ av informations affisch. haha.
sandra älskar brynäs if.


Brynäs IF



Gjorde klart min Brynäs IF affisch nyss. Sandra älskar Brynäs.

allt går bra nu!

jag har gjort klart allt, jag är så nöjd. ingenting kvar nu. allt är så bra,
allt går så bra just nu. ååhååhhåhåhå. pusspåallt!

25 mars

just för tillfället så sitter jag och matvej och väntar på att marielle ska sluta hennes franska lektion så att vi alla tre kan gå till skolans matsal och äta lunch. sen på eftermiddagen har jag graf, och det ska faktiskt bli roligt nu när jag verkligen har kommit igång med det. när jag slutat, ungeför någonstans vid klockan 4 så ska jag höra av mig till sööta marielle för hon har nu blivit medlem på fristilen, så vi två ska ta oss en promenad dit, träna ett bra tag och sedans ta en promenad ner till bussen. så jag är nog hemma vid 7 ikväll. vi hörs då.

haha, kolla min otroligt snygg iphone jag har gjort i grafen.
la på några färger nyss, slarvigt och fult men det kändes så
tråkigt att lägga ut en bild med bara massa strek liksom.
men ni får se den senare, när den verkligen är klar, för det
ska in en massa symboler och nogrann färgläggning.
+ en massa effekter och detaljer.

puss



jag älskar att träna för den som ville veta, och imorgon ska jag träna med söta marielle.

24 mars.

hade två möten imorse, ett klockan nio till tio med kia och erja. sen ett från tio till elva med krister, syokonsulenten. men det gick super duper bra. tråkigt att jag måste förflyttas vidare, eftersom ingenting går bra här. men mamma och pappa + jag hoppas på att jag ska kunna sköta skolan bättre där. svenstavik ligger ju trots allt inte så himla långt bort iaf, bara en halv mil längre än till östersund. kommer ju inte tycka om att komma här ifrån, men vi får se hur det blir. inget riktigt bestämt ännu. ska ner på studiebesök nu någon dag, ska bli så roligt.

imorgon har jag idrott, och det ska bli skönt faktiskt. onsdag 25/3, 08.15 sporthallen står det i min kalender. äntligen säger jag bara. nu har det äntligen blivit dags att komma igång med allt.

myyysig dag.

mitt i mina drömmar, väcktes jag halv 9 av min telefon. marielle ringde och frågade om jag kunde jobba idag. och ja, det kunde jag såklart. så jag fick kliva upp, trött som jag var klev in i duschen, käkade frukost och sedan gjorde jag mig i ordning. mammsen skjutsade mig till stan eftersom jag inte har något körkort ju, och det går ju inga bussar här ifrån på helgerna. vilket suger. iaf, jag och marielle stod nere i badhusparken och sålde toast, våfflor och panini idag och solen tittade dock bara fram en stund, men dagen var lyckad iaf, 412 kronor och 50 öre har jag tjänat idag. och det känns ju rätt kul :)

imorgonbitti klockan åtta ska jag och sara iväg på fristilen och träna, det är så härligt att ha medlemskort där och tur är ju att det är mamma & pappa som betalar, det klagar man ju inte över. sen ska jag på möte, och sen möte igen. det ska bli så skönt att äntligen få komma igång och starta upp allt.

och fyfan va otroligt trött jag är nu, så även fast klockan bara är nio så funderar jag på att gå och lägga mig, så godnatt allihopa. sov så gott inatt för den som vill ta åt sig. :)




merielle står och steker våfflor nere i badhusparken.


haha, här var fotografen marielle i farten och tog kort på mig.


så här såg det ut utanför våran lilla bod där vi stod.

enkelt & fint



Byxor från Mango 599 kr
Tröja från H&M 198 kr
Solglasögon från Mango 349 kr
Skor från Asos 400kr

neonlack, jatack!



1. Gult lack, Agnetha, Make Up Store, 125 kr.
2. Orange lack, 58, Face Stockholm, 109 kr.
3. Neonrosa lack, 34, Depend, 25 kr.
4. Blått lack, 2, IsaDora, 60 kr.
5. Lysande grönt lack, In the limelight, China Glaze, 98 kr.
6. Rosa lack, 104, Viva la Diva, 45 kr.
7. Lila lack, Mystic, Mavala, 39 kr.
8. Neongult lack, 35, Depend, 25 kr.

10 solglasögon från budget till lyx



1. Topshop, 189 kr.
2. H&M, 79:50 kr.
3. Matthew Williamson, 1 945 kr.
4. Roberto Cavalli, 2 578 kr.
5. Vintage Christian Dior/Asos.com, 1 425 kr.
6. Eley Kishimoto, 1 425 kr.
7. Ray Ban, 1 559 kr.
8. Topshop, 189 kr.
9. H&M, 79:50 kr.
10. Chanel, 2 359 kr.

godmorgon

hiih, jag är så glad nu, jag mår så otroligt bra nu. stannade kvar i stan igår
kväll och gud va kul det var. tyvärr har jag inga bilder jag kan visa er, men
det var iaf mycket roligt, bästa kvällen på länge! flyttar kanske snart, och
det kommer bli toppen bra!

vaknade ju nyss, och det första jag alltid gör är att kolla på telefonen om
det är någon som har ringt eller smsat, 6 missade samtal och 5 sms. haha
sofia, som skickade ett av smsen frågade ifall jag ville följa med ut och åka
skoter och sedan sova över någonstans på något ställe nära hansjön, men
nejtack, usch va kallt! jag sover hellre i min varma sköna säng hemma.
men ikväll blir det nog filmkväll med brudarna, och det kommer bli super!

färgat håret

ja, äntligen säger jag bara, nu har jag färgat håret. så hejdå blonda utväxt!


man ska nog tänka efter före, innan man handlar.


Jag vet att man inte ska lägga ner energi på sånt som jag skriver nu, men det är så otroligt solklart att vissa är så osmarta. man visar bara själv vilken dålig person man är om man måste klanka ner på andra, men vet ni vad? det finns ju liksom inte en jävel som bryr sig om vad som skrivs, faktiskt. det är förjävligt hur man orkar lägga ner tid på saker som självklart skrivs som ett skämt, eller om det skrivs som sanning, men om man inte vill tro på det som skrivs så är det väl inte så svårt att bara skita i det, eller hur? man brukar ju säga såhär, att man ska bry sig i sig själv, och skita i andra. var och en bestämer själv. men man ska nog tänka efter före, innan man handlar. ingen är bättre än någon annan, vi är bara vanliga ungar, men vissa med lite lägre iq än oss andra möjligtvis.

så shut up.

du behöver hjälp

nu sitter jag i en datasal på skolan, försöker lugna ner mig lite grann. en sak förstår jag inte. om man har ställt till med en sak, och bara har några kvar att stanna hos, varför tar man inte vara på de vänner som man har kvar, de som betyder någonting. men det är ju tydligt att du inte verkar vilja rätta till saker och ting. jag har visat för dig att jag vill förstå, jag vill att vi ska kunna prata, jag vill framförallt att du ska må så bra som möjligt. jag har hört från olika håll hur det ligger till, men inte från dig. du ska veta att jag verkligen ställer upp för dig när du behöver mig, men jag vill inte att du stöter bort bara för att du har det jobbigt, prata med mig, jag vill så gärna hjälpa dig.

senare ikväll blir det till att only plugga, ska ringa jonna, marielle och sofia också. det får jag inte glömma. hoppas iaf att jag somnar tidigare inatt än vad jag gjorde nu natten som var. min säng är så jävla oskön när man inte kan somna, den är otroligt mjuk. jag som har så otroligt ont i ryggen också! så jag var tvungen att lägga in filtar under min feta bäddmadrass så att det blev bättre åt ryggen. och tänk att det vart det också. man kanske skulle gått och köpt sig en tempursäng, eller vad säger ni?

tror jag ska dra förbi brorsan hemma hos linda sen också, hämta hårfärgen så jag slipper gå och ha mina otroligt blonda 2cm till utväxt. suck det suger att vara blond.

filmtime

okej, man får aldrig nog av filmerna, jag får verkligen aldrig nog av dom!
så nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tokyo drift tills kockan slår
21.00 för då är det andra avenyn på tv, och det får man ju verligen inte missa!





glaaa'jag

något som är underbart är att skolan går just nu jätte bra för mig, och det gör verkligen allt så himla mycket lättare. och en sak som jag verkligen är glad över att bleslutet som tog om en speciell lektion i skolan, gud va glad jag är! så jag var och skrev på intyget så nästan onsdag startar vi upp det. och under åk.3 kommer jag äntligen få bo i stan. äntligen säger jag bara! snart får jag byta också, ska bli fräsht!

jag hade verkligen världens roligaste kväll igår, du får mig att må så bra.

och föresten så slog jag rekordet för dagen på bubble shooter. men mitt
andra rekord ligger på över hundra tusen. men jag är nöjd för idag :)


puss!

jag och marielle, jag älskar dig bästavän!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)




pusspåbilen

jag älskar bilen, gör inte du det?


filmtime

dags att kika på film, lånade the fast and the furious tokyo drift av sofias lillebror.  jag var ju och klippte mig ikväll, och medans jag klippte mig kollade de på den filmen. så jag missade stort sett hela filmen faktiskt. så jonas var snäll och lånade mig den, även fast jag tror att min storebror har den. men jag får säkert inte låna den.



vem vill inte ha bilen liksom? GE MIG DEN.

klippklipp

telefonen ringde, klockan var halv ett. dags att vakna sandra, du ska väl inte sova bort hela dagen. haha nej det ville jag ju inte göra. jag gick ner, satt mig i köket för att äta frukost. inte en kotte var hemma trodde jag, men när jag ätit klart gick jag till vardagsrummet för att kolla ifall jag såg dom någonstans, jo då satt de utanför garaget och solade för det är ju klarblå himmel och sol idag, underbart med vår! försvinn vinter, försvinn nu! ringde och bokade klipptid nu också, och senare idag ska jag klippa mig, jag vet inte riktigt än hur jag vill ha det, men jag ska försöka bestämma mig.

pappa tjatar ju iaf varje dag om att jag ska bli ljushårig igen, men för att jag ska bli ljushårig på ett bra sätt så kostar det 1400:-. men det är ju inga problem, men det är ju det att jag inte vet om jag riktigt vill, jag är ju väldigt less på att behöva färga min utväxt precis varenda månad, och alla tycker ju att jag ska vara mörkhårig, typ alla utom mamma och pappa!

jag tror också att det är dags att verkligen ta i när det gäller träningen, eftersom jag är medlem hos fristilen. 3 dagar i veckan räcker inte, jag tror jag ska börja gå varje dag, och vila på helgerna. plus att jag måste börja äta nyttigare så att träningen ger mer resultat. men, man säger ju jämt att man ska träna hårdare och äta bättre, men man börjar aldrig. fast jag tänker börja redan idag, jag ska verkligen försöka hålla det. om du vill bli medlem på fristilen klicka här.

yesyesyesyes!

åååh, jag är så underbart glad över att "snälla snälla" låten som ugglan sjunger inte gick vidare. alltså herregud. vad tänker folk med när dom vill ha vidare henne till ryssland? jag sa verkligen det, jag är inte svensk medborgare längre ifall caroline af ugglas går vidare. samma sak sa marielle. hallå, EMD skulle lätt kunna vinna. men tur var ju iaf att malena vann, så vi behöver inte skämmas lika mycket som om ugglan gick vidare. haha.



godmorgon

jag har ju som jag sa sovit hos sara inatt, och eftersom det inte går några bussar till tandsbyn på helgerna får jag ta 164an som stannar ute vid storvägen. men jag hoppas att någon av mina päron iaf hämtar mig där. vid 4 inatt gick vi och la oss. och vid tolv klev vi upp. tack för allt sara, det har varit jätte mysigt. men nu ska jag gå till bussen, vi hörs senare! 

sandra tipsar

här har ni en otroligt bra film för den som sett det.
jag lovar er, ni kommer verkligen att tycka om den.


ingen hemma kväll, ikväll

ojojojdå, kan ni gissa vart jag sitter just nu? ett ställe, ligger nära stan och stället
börjar på o.. Odensala! haha. jag ska sova här hos sara inatt, och vi kollade nyss
på singing bee, och nu sitter vi och fikar kardemummakaka som vi bakade nyss
den var jätte god. och vissa där sög! haha. och sara är så duktig, hon gjorde klart
ett psykologi arbete, hon är så duktig! och det såg jätte komplicerat ut ska jag
säga er! sen ska vi nog träffa daniel en sväng, han är så himla snäll den pysen :)


  här är sara, hon är så himla söt!


13 mars

idag har jag varit med sofia nästan hela dagen, och när vi skulle gå ner på stan för att träffa tobias lindberg så var vi så dryg så att hans buss han komma, tyvärr. men vi gick då till kebab city för att äta lunch. eftersom att jag inte äter kebab så tog vi en natchotallrik. man orkar ju liksom inte äta upp en hel sån stor tarllrik själv heller, så vi delade på den. när vi var klar så smög vi in på H&M som ligger alldeles brevid. jag testade massa olika kläder men det vart så brottom till bussen så vi hann inte. det går ju som sagt så lite bussar till tandsbyn, som jag har nämnt!



 här är min vän sofia, vi är bästa vänner & grannar.



här står jag, utanför kebab city och inne på H&M.

bubble shooter



detta satt jag med igårkväll. hade inte ett skit att göra. kom bara upp till 43990
som mest, sen var jag tvungen att dejta john blund. skönt att somna tidigt, vilket
jag mycket mycket sällan gör. men klicka här för att spela spelet :)

lär dig snabbt

för att lära dig göra liknande och mycket mer roliga saker, besök  webdesignskolan

älskar tandsbyns busstider, not.

hipphipphurra, jag är så överlycklig för att det endast går 6 stycken bussar från
tandsbyn om dagen, haha eller inte. så jävla sämst är det. missar man bussen
in till skolan på morgonen är det lika bra att skita i resten av dagen också, för
det är några timmar mellan varje avgång här ifrån, som ni ser.
därför hoppas jag på att jag snart flyttar!


115 tandsbyn

när jag slutade idag så promenerade jag och sofia ner till stan för att vänta på bussen, eftersom vi två nästan är grannar i tandsbyn så går det bussar lika sällan för båda två. så vi tog beslutet att gå in på domus och köpte fika på konsum där. bussresan är ju lite lång, nästan tre mil med ett bussbyte också. jag köpte muffins och några andra små söta kakor + läsk förståss! men jag har inte ätit mer än en muffins än. vet inte när jag äter upp resten heller, lär väl bli senare ikväll kanske. sofia och hennes chokladbollar alltså, hon köpte ett sexpack såna + något kolsyrat vatten. imorgon tror jag att jag ska färga håret, tror det blir lika mörkt faktiskt, ska bli skönt att få bort utväxten 2 cm blondin just nu iaf. tummen upp där! när jag och sofia stod och väntade på bussen utanför kärnan, 110 brunflobussen så träffade jag jens haake. så jag och sofia höll honom sällskap på bussen, och gissa om grabben var trött. haha! men väl framme i brunflo bytte vi till den fräsha 115 tandsbybussen. så äntligen hemma nu ;)



storebror

här är min storebror, han heter johan. och jag saknar honom, vart tog våra skrattiga kortspelande kvällar vägen? där vi skämtade och skrattade tills mamma&pappa vart arga? jag behöver ju dig, ibland behöver man ju sin storebror för sig själv. men det händer aldrig längre, snart föds ju lillflickan också och då lär det ju aldrig bli såna kvällar heller. men jag klarar mig, antar jag väl. har ju gjort det i några månader nu. men jag älskar dig, och jag älskar att det är du & linda!

   

12 mars

just sitter jag inloggad på en dator såklart, men kan ni gissa vem som sitter vid datorn brevid? jo, det är thomas green. han har nog sveriges äldsta mobiltelefon, nokia 3310 haha. han sitter och pluggar på körkortet, för om 25 dagar smäller det för honom. 18 hela år. grattis!

det blir nog bussen hem till tandsbyn sen, det är jävligt drygt att åka fram och tillbaka varje morgon och eftermiddag men det är sånt man får stå ut med. hoppas iaf att jag får sällskap hem av sofia på bussen och kanske min släkting joel! ´

och gud, jag är så himla less på att varje månad måsta färga om håret. det är så otroligt jobbigt att vara blond och man vill egentligen ha håret nästan svart. tänk er va vackert det är. haha. inte! så nu kertsar tankarna runt att bli blondin igen. men snacka om att jag har bestlutsångest nu!


var ligger landet där man böjer bananerna,
är det samma land där de bor, indiaaanernnaa?

lunch nu.

nu strax är morgonens lektion slut, och ja tycker faktiskt att det gick riktigt bra idag, för en gångs skull. undra om resten av dagen går lika bra, hm, vi får se hur det blir med det. ska iaf springa ner till marielle för vi ska luncha tillsammans, som nästan varje dag. sen blir det nog möte och sedan lektion igen. och hinner jag så ska jag dra ner en sväng på våran idrott, inte för att jag har samma idrott som de andra, men idag var det långfärdskridskor och jag vet inte om jag kommer åka precis, kan ju inte ens åka vanliga skridskor så jag klarar nog inte av det. men undra vad det är för skol lunch idag, det lär ju ju smaka lika hemskt som varje dag, fast igår var det nästan gott. haha. våran mat kostar ju bara 2kronor, och hur bra mat får man för det? gogo wargen!


gissa bilen!

haha, nu har jag haft graf hela morgonen. har suttit och ritat av en bil
i adobe illustrator. trodde inte att jag skulle fixa det, men det gick bra
såhär långt. och ni kan ju passa på och gissa vilken bil det är, om ni ser förståss ;)
ni får se bilden senare också, när den är helt klar. om jag lyckas villsäga!



baby goodbye

alltså, vanligtvis håller jag mig till hedpe, hollywood undead och disturbed.
men ibland såhär års när det är melodifestival så glider jag in på vissa andra
låtar, som till exempel E.M.Ds låt baby goodbye. den borde vinna juuu. som ni
ser ligger alla andra låtarna från melodif. där också, men bara emd är kung typ


11 mars.

föresten var jag ju på stan igår med marielle, söt tjej hon marielle. och hon är bäst! men iaf så gick vi in på Rut m.fl och där hittade jag dessa jätte söta hårband. jag är en tjej som är tokig i färgen grönt, så jag tvekade inte en sekund. jag köpte två stycken också, måste ju ha ett i reserv om det andra försvinner! haha. hittade så himla mycket kläder som jag vill ha också, men jag behöver inte mer kläder för tillfället.

jag och mamma for föresten till brunflo för en stund sen, åkte bara till shell iofs. vi skulle tvätta bilen och sen gick vi in och köpte choklad, två Geisha vart det, en till mamma och en till mig. men hursomhelst efter en stund vart ju bilen klar. och den vart till&med vaxad. tänk, sån skulle man haft i garaget ;) eller vad säger ni? haha.


plötsligt händer det



ojojojdå brev från ÖP idag. ja, ibland så vinner man tävlingar ;)

snygg-marielle



klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)

studiofotografering

marielle, min älskade vän och jag tog och gick ner i studion idag, och här är två bilder där ifrån. snart är dagen slut och jag får åka hem, undra vad man ska hitta på senare ikväll? jag är ju verkligen inte snygg på bilderna iaf, men jag får jobba så saken. men marielle vart så sjukt snygg, nu ska jag ta och redigera bilderna på marielle!




11 mars

jag och marielle sitter och kikar på bilder som ligger på skolans server fast
på min inloggning. någon dag ska jag och marielle kirra lite fler liknande bilder.



och jag håller med om att kunde varit snyggare på bilderna, men skit samma.

mdk

vi har mediakommunikation som förkortas mdk på skolan just nu, vi lär oss om olika stratigier när de gäller attfå en reklam och en produkt att lyckas. hade möte imorse och det gick otroligt bra. jag ska få anpassad idrott så jag får ett betyg i kusen. hurra vad glad jag vart. men skolsyster måste först godkänna det. och jag hoppas verkligen att hon gör det. och nyss kom sötmarielle hit, hon går samhälle kultur på wargentinskolan och kommer mer än gärna och hälsar på mig här på mediahuset ;) haha.

vi har lunch halv ett, alltså det borde vara lag på att man inte får ha lunch senare än tolv. när vår lunchrast är över så är det dags för en graflektion, jag tycker att det är jätte svårt. eftersom att hela programmet är på engelska (adobe illustrator) och jag har bristande kunskaper när det gäller dedär med engelskan men jag ska försöka, nej jag ska verkligen klara av allt vi gör på skolan nu. dags att ta allt på allvar :)

såhär långt har jag kommit i grafen, alla andra ligger före men ärligt
talat bryr jag mig inte. jag tar allt i min takt, bara jag lär mig det jag måste!


beroende av att träna?!

jag tror jag har gått och blivit beroende av att träna, varje gång jag går ut från fristilen efter ett pass av träning vill jag bara gå tillbaka in, byta om och fortsätta träna igen. jag är så missnöjd med mig själv, och träningen får mig att må mycket bättre. men att vara beroende av att träna är inte bra, allt blir en överdrift tillslut. men så långt tänker jag inte gå så att det skadar mig. men tillbaka till mig själv, jag har aldrig tyckt om mitt utseende, jag har alltid sett mig själv som en riktig tjockis. en person som aldrig kunde bli smal. och mitt ansiktet är inte heller varit något att hurra för. det är det iofs inte nu heller. men jag försöker förbättra mitt självförtroende. jag tror att som tjej så måste man ha bra självkänsla, även om det kan vara svårt ibland. jag har några fantastiskt underbara vänner som hjälper mig till det bättre, som stöttar och får mig att bli glad och må ännu bättre.

när jag gick i åttan, så tränade jag så otroligt mycket på sommaren så att jag gick ner väldigt mycket i vikt. även fast jag bara vägde strax över 50 sträcket såg jag mig ändå som väldigt överviktig. jag ville bara bli minde och mindre. jagg började tänka "man förbränner 4 kalorier mer i timmen om man står upp istället för sitter" och "jag dricker inget annat än vatten, det finns inga kalorier i det". åt heller aldrig lunch på skolan. vilket jag egentligen borde ha gjort. men just nu försöker jag att se positivt på hur jag ser ut och fixa till det som går att fixa. sen kan jag inte mer än acceptera hur jag är, och ser ut.
visst jag kan ju genomgå en rad operationer, men det vore oerhört onödigt.


brunett eller blondin?

alla som färgar sitt hår vet ju hur jobbigt det är att behöva färga om och om hela tiden.
samma sak gäller ju när man är brunett och vill vara blond, som när man är blond och
vill vara brunett. eller hur? min riktiga verkliga hårfärg är blond, men i många år har jag
trivts bättre i brunt hår. men nu är jag så otroligt less på att få blond utväxt hela tiden.
så jag vet inte riktigt varför jag inte färgar tillbaka till min verkliga hårfärg så jag slipper
denna förbannade utväxt varje månad. det är en sak värd att tänka på. eller vad säger ni?


retrostylad fotoram

alltså, den är hur cool som helst, en liten retrostylad fotoram!
finns i både gul och rosa. skulle varit så himla roligt att ha en sån!


10 mars

segt att behöva ha en liten kort lektion klockan åtta på morgonen och sen börjar man inte förns klockan ett igen. men nu sitter jag och väntar på att söta marielle ska komma in med bussen så vi kan äta lunch på skolan. vi älskar våran skolmat, not! sen ska jag ha mediakummunikation. och jag är inte klar med arbetet, åh dumma mig!

nu kom marielle, nu ska vi äta. men vi hörs!

Mini PC



GE MIG EN, GE MIG EN, GE MIG EN, GE MIG EN, GE MIG EN, GE MIG!

vem vill inte ha en sån liksom, hur jävla bra som helst. slippa sitta och skriva
för han alla anteckningar på skolan. kunna ha med den på bussen hur smidigt
som helst liksom, ååååh. jag är så otroligt kär i dom!

09 mars



om ni bara visst vilka bra vänner det går på wargen, dom är så underbara.
några av dom vi ser är emil, daniel, fredrik, markus, qiaoqiao och sofia.
de alla dessa killar jag räknade upp går el, vilket jag är imponerad av.
för jag vet att det är svårt, jag skulle iaf tycka det.

näe, nu ska jag vara lite aktiv på min multimedia lektion. vi hörs sen.

school today.

efter en veckas lov kan jag erkänna att jag saknar skolan, men det positiva är att jag känner mig riktigt utvilad. och jag som verkligen älskar att träna drog såklart på gymmet med sara imorse, jag fick ju medlemskort på fristilen för inte så länge sen och jag vill verkligen tipsa alla om att bli medlem där. tveka inte. det är så himla värt det! efter träningen följde jag med sara på hennes bildlektion, sen träffade jag jesper & mårten en sväng. sen smsade sara och sa att vi skulle äta lunch, tvekade lite faktiskt. eftersom vår skol lunch endast kostar 2 kronor per potion. var glada ni som har bättre skollunch på era skolor. undertiden jag, sara och anna satt i matsalen och åt kom marielle och satte sig, sötgumman! jag och marielle gick och hämtade systemkameran i mitt skåp sen knäppte vi några kort som jag nu sitter och kollar igenom. ni får se senare. :)




sara på gymmet, vid entren




sara i omklädningsrummet, det är väldigt mysigt där. bra med skåp



08 mars

fan, när jag är irriterad nästan arg så tar jag ut mina ilska genom att städa rummet. jag tycker att det är onödigt att min storebror ska ha det bästa rummet nere i källare när han knappt bor här, hela veckorna bor han i stan hos hans flickvän linda. och dom är ju endast här någon helg ibland, varför kan inte dom ha det rummet jag har ifall dom bara sover här?! men till sommarn kanske de flyttar eftersom att i juli så är det dags för lillkickan att födas, johans flickvän som jag nämnde, hon är ju gravid. 4 månader och en vecka kvar nu, tiden går så fort! men iaf tillbaka till mitt rum. det är ju iaf inte speciellt snyggt, men själva färgen på mina väggar är det som håller mig kvar här inne, om det är svårt att gissa så är min favoritfärg grönt. passa på att lägga märke till mitt ahlgrens bilar påslakan, för det är svin fräsht!


det måste vara ett skämt

okej, alltså det måste vara ett skämt. caroline af ugglas är ju så himla dålig. har melodifestivalen gått och blivit ett skämt?! jag minns alla år jag har kollat, det mesta har varit av schlagervärde. men liksom, tur var att "Sarah Dawn Finer - moving on" och "Lili & Susie - show me heaven"  gick vidare. och att caroline uggla gick vidare gillas ju som sagt inte. och jag håller fast vid det jag sa om "internationella juryn" det är ett dåligt sätt att få artister att gå vidare, på något sätt. men ikväll var de iaf lite vett i skallarna, Amy diamond gick vidare. jag sa ju att jag inte tänkte kolla ifall caroline gick vidare, men jag känner att de tre andra förutom henne som får sjunga i globen nästa lördag är värda att se, så jag får väl trots allt sitta framför tvn nästan lördag klockan åtta!

melodifestivalen, andra chansen ikväll


jag säger verkligen det, går caroline af ugglas vidare till globen ikväll så tänker jag inte ens
kolla på vilken som går vidare till själva riktiga melodifestivalen. och liksom röstninges systemet,
vadå rösta om och om igen man har ingen kolla alls nästan på hur det går till, det var bättre förr!
och vem är egentligen den internationella juryn eller vad de kallar sig?! det finns tusentals bidrag
som är bättre än dendär "snälla snälla ugglan" herregud säger jag.
och allvarligt, går caroline vidare till riktiga melodifestivalen så svär jag på att
aldrig i mitt liv kolla på en melodifestival igen.

allvarligt talat, vem som helst är verkligen bättre än henne!


                             

 caroline af ugglas.

filmkväll

igår var det tjejkväll hos caroline, chips med dipp, godis, jordnötsringar och läsk såklart! det var bara menat att vi skulle se skräckfilmer men såfort jag hittade en beckfilmen "det tysta skriket" bland alla skivor så kunde vi inte låta bli att titta på den! när den var slut vart det filmpause, en timme senare letade vi fram första SAW filmen eftersom sofia inte hade sett någon av dem. men våran filmpause vart så jävla rolig iaf. aldrig varit med om roligare nästan!
vi kom hem när klockan nästan var ett, satt mig vid tvn och efter en liten stund ringde viktor, vi pratade en bra stund och när klockan var kvart över två insåg jag att jag var tvungen att gå och lägga mig, annars skulle mammsen inte bli så glad.
tack så hemskt mycket för kvällen tjejer, ni är så underbara. <3


winter



jeans från slave, cheap mondays model 666
tröja från Dolce&Gabbana
t-shirt från H&M
glasögon från peak preformance
och segermössan är från stadium

Make up


Jag har testat så många olika typer av foundations men maybellines affinitone är
verkligen riktigt bra. Man får en perfekt neutral hudton, den täcker bra och håller länge.
Den innehåller även vitamin E. Jag har också testat  Loreal paris True match
mineral foundation, funkar också väldigt bra men jag skulle säga att den dyrare
versionen som görs av ID är så mycket bättre, den är mer kompact. Tog och köpte mig
en mascara från Maybilline också, the colo ssal volum'express och jag är otroligt
nöjd med resultatet faktiskt! Allt är helt klart värt pengarna, jag lovar.


I can walk a thousand miles to be with you

skönt att äntligen få sova i sin egen säng igen, för sängen jag sov i 6 dagar uppe hos mormor var absolut inte någon hitt. men som sagt "borta bra men hemma bäst" det är väl så man säger det? men otroligt nog klev jag upp klockan tio imorse, mamma undrade om jag var "sjuk" som klev upp så tidigt, men jag skulle iväg till sanne idag så det vart ingen sovmorgon för mig. när jag väl kommit till sanne så kollade vi på american pie 1 & 2. visst har man sett dem ett x antal gånger, men liksom man blir ju aldrig riktigt less. sen gästades vi av andreas och viktor. tack för en bra dag pojkar! fick ju åka bmw hem också, brorsan var så snäll och hämtade mig. första gången jag åker ny bilen hans, och den var faktiskt rätt fräsh men du bör dock skaffa lite bättre ljud men det kommer väl så småningom. dags att spöa brorsan på guitar hero, vi hörs.

Guitar Hero

hahah, nu ska ni få höra något dumt.
jag har alltid tyckt att guitar hero bara har varit skit, så himla värdelöst spel liksom.
men nu ikväll, tvingade min storebror mig att ge spelet en chans. och visst jag gick
med på att testa bara en gång, och jag insåg då att jag hela tiden hade haft fel.
jag tror att det är några av de roligaste spelen jag spelat på väldigt länge!
men inget spel klår någonsin mitt älskade mario kart. i love!


Dollar store


köpte ju också lite prylar på dollar store, mer än vad som syns i papppåsen på bilden
inte för att jag hade behov av något. men det är ju alltid roligt att skämma bort sig själv, eller hur?
min storebror johan, och hans flickvän linda får ju barn i juli, så jag passade på att
kika efter lite bebisprylar, och självklart så hittade jag ju lite smått och gott.

Nya skor från strömsund


som jag skrev i tidigare inlägget tittade jag förbi på en skobutik i strömsund idag.
Sko centralen, liten söt butik. och när jag kommer in vart så otroligt kär i dessa skor!
så det var inget snack om saken, självklart köpte jag dem!
och en sak är ju bra, man fick ju med extra klackar. hipphurra.

Äntligen hemma

imorse ringde klockan 07.00, första tanken "ånej, dags att kliva upp. hejdå gäddede."
hade dock lite svårt att ta mig upp ur sängen, men så fort jag tagit en dusch så var
jag på g igen. dusch, frukost, smink och all packning som jag inte hann med kvällen
innan, för självklart skulle jag komma hem tidigt sa jag till mormor, men jag fastnade
ett bra tag hos tord, sen gick jag vidare till jörgen och sist men inte mist till elias.
och alla var gulliga nog att ge min en hejdå kram, det uppskattas utav mig.
för vi ses ju så otroligt sällan, vilket jag avskyr. synd var att simon inte var hemma.
men jag hann ju också träffa christoffer, johan, linn, calle och gullmoster.
men iaf, jag mormor och hennes vän sonja åkte bil ner till strömsund kvart över tio
var vi framme, och självklart är dollar store ett måste, och gud jag hittade så mycket fina saker!
när klockan vart tolv så gick vi på simons och fikade, och sen vidare till en skobutik där
hittade jag faktiskt ett par stövlar som jag vart så otroligt nöjd med, lägger upp bild senare.
kvart i 12 sa jag hejdå till min mormor, bussen hade kommit och allt kändes trist.
men, vi ses ju igen. och gud vad jag har saknat alla er här hemma. skönt att vara tillbaka ;)

gäddede
Här är en bild över gäddede, så otroligt underbart vackert. i love it. <3

RSS 2.0