En besvikelse till mascara

Idag ser man hur många olika mascaror som helst ute i affärer, affischer och tv. All reklam som utlovar en hel del “because we’re worth it” men varför känns det som att man sällan får what we’re worth? Det värsta är ändå alla budgetmascaror som en efter en börjar ryka upp i taket med sina priser. Det mesta ligger nu på 160+ ..om de ändå var bra hade det varit värt det.

Den här mascaran fick mig att skina upp när reklamen visades med sensuella Eva Longoria och hennes förföriska lösögonfransar som räcker ända upp i skyn och är mörka som natten. Man börjar genast drömma sig iväg och börjar snabbt inbilla sig att man får de ögonfransarna med just den mascaran ….well, guess again..

Mascaran får du tag på i flera olika butiker, som t.e.x H&M, kicks & åhlens. Men själv köpte jag den på kicks för 160:- .

Fördelar:
- Innehåller kollagen (om jag måste vara snäll och tillföra någonting positivt)

Nackdelar: 
- För mycket mascara på borsten, vilket gör att man slutar upp med tre ögonfransar totalt. Fem om man har tur.
- Otroligt kletig och klumpar ihop ögonfransarna på momangen.
- Vägrar torka. Har man långa ögonfransar leder det därför till att över- och underfransraden klibbar ihop sig och man måste spärra upp ögonen för att motverka detta gång på gång. Förföriska blickar var det… or not..
- För personer som inte kan vara utan sin ögonfransböjare är det här en mascara som ger a big no no. Ögonfransarna kletar sig fast i ögonfransböjaren och *vips* ..där rök 98% av hela mascaran från dina ögonfransar.
- Dyr för att vara en budgetmascara (som dessutom inte håller vad den utlovar)

Släng iväg en kommentar!
Postat av: Anders.N

men du. gå o lämna tillbax den då. för om du inte är nöjd ska man kunna reklamera varan enligt konsumentlag.

2009-08-03 @ 12:22:40
URL: http://lavi.blogg.se/
Postat av: jess

Gud, du är ju tokig :) Den funkar hur bra som helst på mina ögonfransar! :o Såg ut som lösögonfransar när jag var klar typ. ;p

2009-08-04 @ 18:39:42
URL: http://jessicab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0